Horoscop chinezesc. Cele trei zodii norocoase în dragoste, începând cu 7 august 2023

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în dragoste, potrivit horoscopului chinezesc.


1. Iepurele

Iepure, norocul tău în dragoste în această săptămână este ferm ancorat în tine însuți. Asta se datorează în principal faptului că abilitățile tale de manifestare sunt puternice în această săptămână, așa că nu le irosi. Dacă ești singur, vei găsi cea mai mare plăcere și satisfacție concentrându-te pe tine și pe ceea ce te face fericit în această săptămână. Nu face prea multe pentru cineva care încă nu s-a angajat față de tine sau este doar un "ce-ar fi dacă". Dacă intuiția ta îți spune că cineva nu merită timpul și efortul pe care i l-ai dedicat în ultima vreme, fă un pas înapoi și evaluează situația. Este posibil să treci cu vederea o persoană extraordinară pentru că timpul tău este ocupat cu cineva mai puțin important.

Dacă ești într-o relație, norocul tău în dragoste în această săptămână este legat de familia ta. Vei vea conexiuni uimitoare, în special cu copiii sau părinții tăi, și tot ele te vor aduce mai aproape și de jumătatea ta semnificativă. Așa că petreceți timp cu cei apropiați și dragi și construiți aceste legături esențiale. 


2. Cocoșul

Cocoș, norocul tău în dragoste în această săptămână este foarte strâns legat de banii din contul tău bancar, dar nu-ți face griji dacă treci printr-o criză acum și simți că acesta este un semn de moarte pentru viața ta amoroasă. Nu este așa. Cu cât ești mai conștient de securitatea și viitorul tău, cu atât viața ta amoroasă se va îmbunătăți. 

Dacă ești singur, ferește-te de prietenii falși. Atâta timp cât ești sigur de prioritățile tale și de cum vrei să arate viața ta atunci când vei avea un partener, nu te vei lăsa influențat de vorbe false și de farmecul frumos. Vei ști cine este potrivit pentru tine și cine nu este. Universul va deschide în cele din urmă calea pentru ca persoana potrivită să vină la tine.

Dacă ești într-o relație, lasă-ți partenerul să respire. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să încetezi complet să mai vorbești cu el, dar trebuie să-i oferi timp liber.

3. Câine 

Dacă ești singur, vei găsi noroc în a întâlni oameni buni în cele mai neașteptate locuri. S-ar putea să participați la o petrecere organizată de un prieten comun și să întâlniți pe cineva, sau să participați la un eveniment unde cineva să vă facă cu ochiul. Ieși din zona ta de confort și încearcă ceva nou în această săptămână pentru a lăsa această energie să îți binecuvânteze viața. Mergeți în parc pentru o plimbare. Dacă nu faceți acest lucru, plimbați câinele unui prieten sau oferiți-vă să vă duceți nepoții și nepoatele la parcul de distracții.

Dacă ești într-o relație, latura picantă a legăturii tale cu partenerul tău este pusă în evidență în această săptămână. Arată-ți dragostea prin atingeri tandre și gesturi romantice. Fii inspirat și norocul va duce aceste acțiuni inspirate la nivelul următor. Celălalt partener de viață se va prinde repede. Vei vedea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel