Horoscop. Cele trei zodii norocoase în dragoste vineri, 26 august 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Există trei zodii care vor fi foarte fericite pe 26 august.

Dacă există un motiv pentru care unii dintre noi se vor simți deosebit de norocoși pe 26 august, când vine vorba de dragoste, ar fi pentru că avem Luna în Fecioară, iar când se întâmplă acest lucru, avem tendința de a fi sinceri cu noi înșine în legătură cu cine am ales să fim în viața noastră.

În timp ce adevărul doare adesea, în această zi, vom descoperi un adevăr care este atât semnificativ, cât și încărcat pozitiv. Astăzi este ziua în care ajungem să realizăm că, până la urmă, totul este cu adevărat "OK".

Luna în Fecioară ne activează simțurile intuitive; nu căutăm ce este rău, avem deja destule. Căutăm ceea ce este real și, în timpul acestei autoanalize sufletești, vom da peste o realitate pe care nu prea o văzusem până acum, și anume că viața noastră amoroasă nu este în pericol.


Cele trei semne zodiacale sunt cele mai norocoase în dragoste vineri, 26 august 2022

1. Rac

(21 iunie - 22 iulie)

Ziua de 26 august îți rezervă multe lucruri în ceea ce privește norocul și dragostea. Tu și partenerul tău s-ar putea să ajungeți să aveți astăzi una dintre acele discuții profunde, genul de discuții care aduc oamenii împreună.

Nu ești nici măcar în zona altercațiilor, cunoști doar fericirea în relația amoroasă în care te afli în prezent și astrele spun că vei vedea din ce în ce mai multe lucruri bune pe măsură ce trece timpul. Ceea ce simți este că atât tu, cât și persoana cu care ești, v-ați săturat de jocuri amoroase și că acum sunteți amândoi pregătiți să vă acceptați unul pe celălalt "așa cum sunteți". 

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ți-ar prinde bine mai multă afecțiune în viața ta, mai ales venind din partea soțul sau partenerul tău. Este adevărat; ai ales să iubești pe cineva care este mai absent fizic cu tine și îți lipsește acest lucru. Îți lipsește atingerea, conectarea, simplele sărutări dulci sau îmbrățișări pe care "alte cupluri" par să le aibă... dar iubești această persoană mult prea mult pentru a te gândi să o părăsești.


Ziua de astăzi aduce oportunitatea de a te îmbunătăți și, dacă ai respectul de sine care lucrează pentru tine, ai putea să te apropii de acest partener și să-i ceri ceea ce îți dorești. Trebuie să realizezi că afecțiunea pe care o dorești poate fi afecțiunea care nu vine în mod natural de la persoana cu care ești... dar asta nu înseamnă că nu vrea să încerce. 

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)


Ziua de 26 august îți aduce un mare noroc în ceea ce te privește pe tine și viața ta sentimentală. Ceea ce înseamnă că, în această zi, tu și persoana ta iubită veți ajunge să vă dați seama că amândoi sunteți exact pe aceeași lungime de undă. Ești atât de compatibil cu această persoană, încât este aproape straniu; aveți aceleași vise, vă puteți citi mințile unul altuia, sau mai bine zis, știți ce va spune cealaltă persoană chiar înainte de a o spune.

În timp ce acest tip de familiaritate ar putea aduce resentimente în alte cupluri, face minuni pentru viața voastră amoroasă. Îți place ideea de a ști că există cineva în lume care te înțelege absolut pe tine, motivele tale. Ziua de astăzi vă pune în fața unei conversații împreună care vă va inspira râs și unitate. Te simți bine în viață, astăzi, și la fel și persoana pe care o iubești și o adori.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel