Horoscop. Cele trei zodii norocoase în dragoste, vineri, 17 martie 2023

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dragobete 2023. Mesaje de dragoste, sms-uri pentru îndrăgostiți/Photo by Jonathan Borba
Dragobete 2023. Mesaje de dragoste, sms-uri pentru îndrăgostiți/Photo by Jonathan Borba

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în dragoste, vineri, 17 martie 2023. 

Ziua de 17 martie 2023 este cea mai norocoasă în dragoste pentru trei semne zodiacale și horoscopul lor, datorită Soarelui în conjuncție cu Mercur. Dacă există un lucru care ne avantajează astăzi, acela este Soarele conjuncție cu Mercur. Acest tranzit este capabil să ne ridice moralul și să ne pună în starea de spirit potrivită. Ne simțim deschiși la conversații, fără a fi defensivi și, în principiu, pregătiți pentru lume. În dragoste, mai mulți dintre noi experimentează o nouă latură a vieții noastre romantice, iar aceasta se simte confortabilă, sigură și sănătoasă.

Taur
(20 aprilie - 20 mai)


Vei observa că în această zi de17 martie, în timpul Soarelui în conjuncție cu Mercur, partenerul tău reacționează bine la orice sugestie a ta. Iar ceea ce sugerați nu este mare lucru, motiv în plus pentru care îi pică atât de bine. Ceea ce implică acest lucru este că, pentru că tu ceri foarte puțin, partenerul tău poate să-ți dea ceea ce vrei, deoarece este atât de obișnuit ca tu să ceri mai mult decât îți poate oferi, de regulă.

În timpul Soarelui în conjuncție cu Mercur, îți vei da seama că o mare parte din ceea ce ceri este exagerat de dramatic și, posibil, chiar lipsit de sens; poți fi fericit cu mai puțin, iar asta nu înseamnă mai puține "lucruri", ci mai puțină agravare și judecată. Dulcea ta liniște sufletească deschide ușile către o mai mare înțelegere între tine și partenerul tă astăzi, Taur.

2. Gemeni 
(21 mai - 20 iunie)


În calitate de Gemeni, tranzite precum Soarele în conjuncție cu Mercur sunt deosebit de bune pentru tine, deoarece te ajută să pui lucrurile în perspectivă. În relația ta, simți că s-ar putea să fi exagerat cu pretențiile față de partenerul tău; este ca și cum ai fi vrut ca acesta să devină un fel de persoană perfectă în ochii tăi, când tot ce ar putea fi cu adevărat este el însuși.

În timpul Soarelui în conjuncție cu Mercur, recunoști că el este bine așa cum este. L-ai judecat atât de aspru și, cu toate acestea, el ți-a fost alături, știind că tu erai doar tulburat de demonii tăi interiori. Astăzi este ziua în care renunți la acești demoni și lași dragostea din viața ta să devină prioritatea ta principală. Ești norocos să te afli în compania persoanei care te iubește și te acceptă cel mai mult.

3. Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

S-ar putea să te trezești astăzi atât de inspirat încât vei petrece câteva momente zâmbind pur și simplu, fără să știi de ce. Ți se pare astăzi, 17 martie 2023, că te simți bine în viață și că cea mai mare parte a acestei vibrații pozitive pornește de la ceea ce simți față de partenerul tău romantic. Unii oameni, în timp, pierd prietenia în povestea de dragoste, dar în timpul Soarelui în conjuncție cu Mercur, nu lași să se întâmple asta.

Ești mulțumit să arunci la gunoi presupunerile pe care le-ai făcut despre partenerul tău, pur și simplu pentru că sunt neadevărate. Te-ai agățat prea mult timp de această minciună a minții și este clar că partenerul tău nu este atât de rău pe cât l-ai făcut tu să pară. Acesta este un semn clar că Soarele conjunctiv cu Mercur este la lucru. Astăzi este o zi bună pentru tine, pentru că în sfârșit ai descoperit cum să te eliberezi de capcanele mentale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel