Horoscop. Cele trei zodii norocoase în dragoste sâmbătă, 30 iulie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Câteva zodii vor fi foarte norocoase în dragoste pe 30 iulie.

Este destul de ușor să simți vibrația iubirii, deoarece Soarele Leu guvernează sezonul și ne pune pe toți într-o dispoziție bună. 

Ziua de astăzi aduce un astfel de noroc și, deși cu toții suntem privilegiați de acest tip de noroc, anumite semne vor beneficia de tranzite mai accentuate.

Ceea ce câștigăm sunt noi modalități de abordare a celor dragi și cunoașterea limitelor pe care le are partenerul nostru. De asemenea, vom fi capabili să ne lăsăm "politicos" partenerii să știe că și noi avem limitele noastre și că respectul este cea mai bună opțiune atunci când vine vorba de onorarea spațiului privat al celuilalt.

Din fericire, în cele din urmă, ziua de astăzi vine cu un sentiment de echilibru care nu poate duce decât la pace, așa că vom sesiza aceste semnale și ne vom opri.

Iată horoscopul pentru aceste trei semne zodiacale care sunt cele mai norocoase în dragoste pe 30 iulie 2022

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Vei avea parte de dragoste astăzi, iar atât tu, cât și partenerul tău veți fi încântați că aveți timp să fiți împreună. Ați parcurs un drum lung cu această persoană și nu vreți să îl stricați. Ai avut prea multe experiențe despre cum este să suferi consecințele propriului comportament greșit și nu ai de gând să lași să se întâmple din nou.

Știi când NU trebuie să depășești limita și chiar dacă ești tentat, te abții și bravo ție că ești atât de discret, Gemeni. Ai ajuns să înțelegi că a iubi o persoană nu înseamnă neapărat că trebuie să o psihanalizezi zi și noapte și, cu siguranță. Trăiește și lasă să-l și pe el să trăiască. Bucură-te de dragostea pe care o ai așa cum o vei face astăzi. Nu este nimic de analizat aici; pur și simplu, las-o să fie.

2. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Există un sentiment de pace și siguranță în ceea ce privește dragostea pentru tine, astăzi, Rac, și asta este exact cum îți place. În sfârșit, vei petrece ziua alături de persoana iubită și nu va exista niciun motiv de consternare sau de critică.

Acest lucru implică faptul că, în trecut, ai simțit că iubitul tău a fost un pic prea aspru în judecățile pe care ți le-a făcut, iar dacă ar continua cu această atitudine, cu siguranță l-ai părăsi. Ei bine, se pare că amândoi ați trecut testul timpului și acum, cu înțelegerea corectă a limitelor celuilalt, puteți merge mai departe, împreună, fără teamă.

Da, există lecții în relațiile de astăzi și toate se termină cu amândoi simțind că, în sfârșit, puteți avea încredere și vă puteți respecta unul pe celălalt pentru ceea ce sunteți, spre deosebire de un ideal pe care poate că vi l-ați pus unul altuia cu ceva timp în urmă. 

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)


Ziua de 30 iulie se dovedește a fi până la urmă o zi minunată, pentru că tu și persoana iubită ați avut câteva suișuri și coborâșuri în ultima vreme. 


Urcușuri, coborâșuri, orice... nu ești pe cale să cedezi atât de ușor, și nici persoana cu care ești într-o relație. Se pare că amândoi ați trecut prin niște transformări dure în ultima vreme și amândoi ați crescut ca indivizi.

Deși acest lucru ar putea duce un alt cuplu în zona dezastrului, nu a făcut decât să vă facă pe voi doi mai apropiați ca niciodată, iar ziua de astăzi vă va oferi ocazia de a demonstra puterea și rezistența relațiilor pe care ați muncit atât de mult să le construiți.

Vei observa astăzi lucruri la iubitul tău care pur și simplu te vor lăsa cu gura căscată în toate modurile posibile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel