Horoscop. Cele trei zodii norocoase în dragoste, miercuri, 15 martie 2023

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dragobete 2023. Mesaje de dragoste, sms-uri pentru îndrăgostiți/Photo by Jonathan Borba
Dragobete 2023. Mesaje de dragoste, sms-uri pentru îndrăgostiți/Photo by Jonathan Borba

Iată ce zodii vor avea parte de noroc în dragoste, pe 15 martie 2023. 

Pe 15 martie 2023, trei semne zodiacale sunt cele mai norocoase în dragoste, potrivit astrologiei. Deși această dată are o semnificație negativă din punct de vedere istoric, semnele zodiacale vor ocoli toată negativitatea în această zi, deoarece influența principală se va concentra pe dragoste, frumusețe și unitate.

Ne uităm la Luna în trigon cu Venus, la efectul ei asupra noastră și la modul în care un mic tranzit poate face o mare diferență în viața noastră amoroasă, potrivit Yourtango

1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Nu ai loc în lumea ta pentru probleme, mai ales când acestea lovesc în casă, iar în timpul trigonului Lunii cu Venus, te vei simți excepțional de încrezător că astăzi este o zi nouă. Îți dorești să îți meargă bine și nu ai nicio problemă cu ideea că se impune o înțelegere.

Este posibil ca partenerul tău să fie într-o dispoziție foarte bună, iar acesta este un început bun, pentru că dacă te-ai simțit intimidat să îl abordezi pentru a vorbi despre un subiect, acesta va fi mai deschis față de tine datorită energiei Lunii în trigon cu Venus. Tu, de asemenea, nu ești la fel de ostil cum ești de obicei, ceea ce îți permite să te simți mai bine și cu tine însăți.

Nu intri în forță, ci ești dispus să discuți cu pace și generozitate. Astăzi este o zi norocoasă și avantajoasă pentru tine în dragoste.

2. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Zile ca astăzi sunt puține și rare, dar dacă ești deștept - și ești FOARTE deștept, Gemeni, vei profita de tranzitul de astăzi, Luna în trigon cu Venus. Vei profita din plin de această zi. Îl găsești pe partenerul tău receptiv și creativ, ceea ce înseamnă ce este un semn foarte bun pentru relația voastră.

Poți să te exprimi liber în timpul Lunii trinus Venus și, de asemenea, vei fi fericit să știi că partenerul tău este pe fază: este la fel de inteligent ca și tine și, când vede o oportunitate bună, se aruncă pe ea, la fel ca și tine. Iar oportunitatea de astăzi vă oferă șansa de a vă iubi unul pe celălalt fără judecată sau apărare.


Este o zi bună pentru voi să acceptați ceea ce aveți, deoarece ceea ce aveți este genial.

3. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Datorită întregii munci pe care tu și partenerul tău ați depus-o pentru a vă îmbunătăți relația sentimentală, veți culege roadele eforturilor voastre în timpul trigonului Lunii cu Venus, pe 15 martie 2023. Ceea ce se va remarca este faptul că sunteți amândoi pe aceeași lungime de undă; vă doriți tot ce este mai bun pentru relație și nimic mai puțin nu va fi de ajuns. Dacă apare o problemă, amândoi o veți trata cu grație; niciunul dintre voi nu dorește să se lupte sau chiar să se retragă în această zi.

Acesta este un moment foarte bun pentru a face o excursie sau cel puțin pentru a planifica una. Cerul este limita în timpul Lunii în trigon cu Venus și, pentru că semnul tău zodiacal este dintre cele norocoase, vei folosi acest noroc în toate modurile potrivite. Nu te îndoi de ceea ce vezi, Rac.

Ești pe drumul spre îmbunătățiri majore în viața ta amoroasă. Astăzi este o zi foarte norocoasă pentru tine și ai tăi.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel