Horoscop. Cele trei zodii norocoase în dragoste, joi, 22 septembrie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Există trei zodii foarte norocoase în dragoste pe 22 septembrie.

Pe 22 septembrie 2022, trei semne zodiacale vor fi cele mai norocoase în dragoste pentru că avem echinocțiul de toamnă, sau mai bine zis, începutul toamnei. Pentru foarte mulți oameni, acest lucru atinge o coardă de fericire, iar acest lucru este valabil mai ales pentru trei semne zodiacale.

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)


Ceea ce te face să te simți norocos în dragoste astăzi este ideea că simți că în sfârșit ai reușit să le pui pe toate cap la cap. Adică, orice greșeli pe care le-ai făcut în timpul verii sunt lucruri din care vei învăța, mai ales pentru că nu îți place să greșești... din nou.

Balanța are acest tip de efect asupra ta; te pune în contact cu propria realitate și în cazul tău, Gemeni, este vorba de a învăța și de a te îmbiba cu noi lecții.

Tocmai ai trecut de vremurile grele și acum, înțelepciunea ta nou dobândită te plasează într-o altă categorie, când vine vorba de dragoste: ești mai înțelept acum și, prin urmare, dai impresia de calm, abordabil și neamenințător.


Nu mai sperii oamenii - o trăsătură pe care ai dezvoltat-o din apărare. Pentru că ți-a fost teamă să nu fii rănit, te-ai închis în tine, dar toamna are alte planuri pentru tine, deoarece inima ta este acum deschisă și pregătită. Vulnerabilitatea este ceva ce îmbrățișezi acum și, din această cauză, dragostea va veni spre tine.

2. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Bine ai venit la domnia semnului tău zodiacal în soare, Balanță. Vei începe acest echinocțiu de toamnă în forță, iar un "bang" în cazul tău înseamnă o întâlnire cu cineva care îți place cu adevărat.


În timpul sezonului Fecioarei, această persoană ți-a arătat că este interesată de tine, iar tu chiar ai ținut-o la distanță crezând că este prea frumos ca să fie adevărat.

Tu, la un moment dat, te-ai îndoit că ai putea fi chiar iubit, motiv pentru care ai părut greu de abordat. Soarele Balanței te eliberează un pic și îți permite să te lași purtat de val, ca să spunem așa. Această nouă persoană din viața ta este atât de răbdătoare și de ușor de suportat - este perfectă pentru tine.

În această zi, s-ar putea să vrei să ai încredere în situație mai mult decât să găsești motive pentru a o desființa. S-ar putea să fii pe calea a ceva cu adevărat special, Balanță. Viața este pentru a trăi.

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Vei întâmpina acest nou sezon cu brațele și inima deschise, iar căldura ta personală va fi atât de atractivă pentru cineva din viața ta, încât te va întreba dacă vrei să "ieși" cu el.

Acest lucru pare incitant; așa ceva nu ți s-a mai întâmplat de ceva vreme, iar cu Soarele Balanței deschizând calea, simți că ai putea fi la începutul unei noi vieți amoroase. Există o promisiune în aer și, deși de obicei ai tendința de a supraanaliza astfel de lucruri, astăzi te face să te lași pur și simplu dus de val.


Echinocțiul de toamnă reprezintă noutatea și schimbarea în lumea ta din Pești, iar tu ești aproape gata să aduci această schimbare.

Te simți mai mult decât norocos în dragoste astăzi, Pești. Te simți capricios și cu spirit liber. Există în sfârșit un loc în lumea ta pentru a te îndrăgosti, așa că, vei avea încredere în situație și vei merge spre această experiență.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel