Horoscop. Cele trei zodii care sunt norocoase în dragoste marți, 16 august 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Există trei zodii mai norocoase în dragoste pe data de 16 august.

O zi norocoasă este aceea în care nu există nicio dramă și în care toți cei din jurul tău se simt mulțumiți să "fie" acolo.

Astăzi este una dintre acele zile și, deși unele semne zodiacale o vor simți mai mult decât altele, cu toții ne vom bucura de influența Soarelui în trigon cu Luna, deoarece răspândește bună dispoziție asupra noastră, a tuturor.

Acest tranzit este principala noastră influență astăzi, iar când vine vorba de dragoste, nu vom vedea focuri de artificii sau mari manifestări de afecțiune; vom cunoaște sentimentul sincer însă.

Ziua de astăzi nu este pentru cuvinte, ci pentru acțiuni; astăzi le arătăm celor dragi cât de mult îi iubim fără a fi nevoie să facem mare caz din asta. 

Vom observa un lucru, și asta e sigur: dragostea se simte mai bine și mai realist atunci când nu trebuie să facem prea mare haz de necaz. Atunci când dragostea vine natural, vine cu blândețe; nu are nevoie de niciun preambul. Pur și simplu este. Iar ziua de astăzi este pentru îndrăgostiții care pot accepta că dragostea este tot de ce au nevoie.

Ce trei semne zodiacale sunt cele mai norocoase în dragoste marți, 16 august 2022

1. Leu
(23 iulie - 22 august)

Îți place să strălucești, iar astăzi vei reuși să faci asta asupra persoanei iubite. Ești atât de norocos să poți avea parte de astfel de zile, Leu, căci îți liniștesc sufletul și îți dau de înțeles că, indiferent de situație, cineva îți asigură spatele.

Este frumos să fii iubit și să ți se arate iubire, și este și mai frumos să i-o arăți înapoi partenerului, iar tu asta vei face astăzi.

În timpul trigonului Soare-Lună, vei ajunge să apreciezi că nu totul trebuie se rezumă la lucruri mari. Ai ajuns în locul în care simplitatea este ceea ce-ți face inima să bată cu dragoste.

2. Scorpion
(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ai așteptat cu nerăbdare o astfel de zi și iat-o, plină de toată liniștea pe care un tranzit precum Soare trigon Lună o poate oferi. Astăzi, vei putea fi sigur că partenerul tău îți este foarte fidel. Pentru prima dată după foarte mult timp, te vei simți perfect alături de partenerul tău.

Niciunul dintre voi nu vrea să se certe și, într-un fel, această zi creează un precedent pentru zilele următoare. 

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Întotdeauna ai admirat ideea unui cuplu care îmbătrânește împreună. Ți-ai dorit întotdeauna o singură relație solidă și se pare că ai găsit persoana potrivită cu care să-ți îndeplinești acest vis.


În timpul trigonului Soarelui cu Luna, totul este bine, Pești. Aveți aceleași interese, iar în timpul Soarelui trigon Lună, asta este ceea ce vă duce la următorul pas.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel