Horoscop. Cele trei semne zodiacale care sunt norocoase în dragoste vineri, 15 iulie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Cele trei semne zodiacale care vor avea noroc în dragoste pe 15 iulie.

Uneori, crezi sau nu, doar de asta este nevoie; să știi că tu ești cel care stă în calea unei vieți amoroase satisfăcătoare. Fie că este vorba de mândrie, fie că este vorba de o simplă încăpățânare, cu toții trebuie să înțelegem că, uneori, în dragoste, ca și în viață, suntem cel mai mare dușman al nostru.

Ziua de astăzi aduce un portal către această recunoaștere și vine sub forma conjuncției Lunii cu Saturn. Acest tranzit îți poate deschide ochii astfel încât să poți vedea exact unde trebuie să te schimbi, iar odată ce ai văzut, nu mai există cale de întoarcere.

Adesea credem că relațiile sunt doar o extensie a propriului nostru sine; uităm că trebuie să existe un compromis și că, uneori, trebuie să renunțăm la unele dintre propriile noastre puncte de vedere pentru a putea servi viziunea mai mare a relației.

Dacă planul este să rămânem împreună, atunci trebuie să lucrăm în parametrii punctelor de vedere și opiniilor a două persoane.


Așadar, cu conjuncția Lună - Saturn ca ghid astăzi, vom vedea beneficiile compromisului. S-ar putea chiar să ajungem să renunțăm la poziția noastră dură pe măsură ce începem să vedem că compromisul nu numai că NU este dușmanul, ci și furnizorul unui mare noroc și al unei viitoare compatibilități.

Cu alte cuvinte, este timpul să cedăm. Un mic compromis nu strică.

Horoscopul pentru cele trei semne zodiacale care au noroc în dragoste vineri, 15 iulie 2022

1. Leu
(23 iulie - 22 august)


Ideea ta de compromis este să lași persoana pe care o iubești să aleagă filmul pentru seara respectivă.

Cu alte cuvinte, compromisul nu este chiar un lucru pe care îți place să îl faci, deși, ocazional, ai "trecut pe acolo" și întotdeauna cu părere de rău. Astăzi îți aduce o idee: compromisul pentru a-ți face viața cu partenerul tău mai bună. 

Întotdeauna ai fost atât de rezistent la ideea de compromis, deoarece ai simțit că îți va lua atât puterea, cât și identitatea, dar cât de mult te-ai înșelat.

În timpul conjuncției Lunii cu Saturn, vei vedea că nu pierzi nimic dacă faci compromisuri, iar în cazul tău, ai de câștigat foarte mult.

2. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Arătatul cu degetul este un obicei prost pe care tu îl ai de mult timp, deoarece poți fugi adesea de asumarea vinovăției în anumite situații.

Aici intervine partenerul tău; ai tendința de a împinge toată responsabilitatea asupra lui, dându-i vina pentru tot ceea ce ar putea fi greșit în relația voastră.


Nici măcar nu te-ai gândit că poate, doar poate, această persoană nu greșește întotdeauna și că ar fi frumos să fii de partea ei... doar de data asta. 

Astăzi, în timpul conjuncției Lunii cu Saturn, te vei forța în mod conștient să faci un compromis cu persoana iubită și ghici ce? Va fi extaziant.

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Te-ai cam săturat să fii comandat de partenerul tău, iar asta nu înseamnă că este o persoană teribilă, dar are stilul de a fi insistent. 

Trebuie să-ți deschizi gura și să spui ceva AZI. 

Depinde de amândoi să puneți lucrurile în ordine, iar cu Saturn ca ghid astăzi, acest lucru este foarte posibil. Lucrați prin comunicare. Dacă ceva trebuie să dispară, atunci fă ca schimbarea să aibă loc. Nu doar visa la ea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel