Horoscop. Cele trei semne zodiacale care se despart sâmbătă, 16 iulie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Câteva semne zodiacale își fac curaj și îi spun adio partenerului pe 16 iulie.

Luna în sextil cu Marte se află pe cerul nostru, ceea ce înseamnă că lucrurile ar putea merge în două feluri în ceea ce privește relațiile noastre romantice: am putea fie să mai încercăm încă o dată, fie să decidem că este vorba de o relație amoroasă naufragiată, fără speranță și să mergem mai departe. Vine un moment pentru cupluri când încercarea nu mai este o opțiune, iar a pune capăt odată pentru totdeauna este mai mult ca sigur modul în care se va întâmpla în timpul Lunii sextil Marte, pe 16 iulie 2022.

Acest tranzit nu se aplică celor care sunt noi în relația lor; este pentru cei care au crezut că pot rezista și au aflat pe calea cea grea că nu mai merge, ca să spunem așa. Și este în regulă. Nu totul este menit să dureze.

Trebuie să înțelegem că despărțirea nu înseamnă eșec; nu este așa. Suntem oameni, avem defecte și nu întotdeauna suntem făcuți pentru a rămâne cu o persoană pentru eternitate.

Cele 3 semne zodiacale care se despart în timpul Sextilului Lunii cu Marte de sâmbătă, 16 iulie 2022


1. Berbec 
(21 martie - 19 aprilie)


Totul este în regulă, Berbec. Știai că va veni această zi și, ei bine, iată că a sosit. Este timpul să faci o mișcare corectă și să te desparți de persoana cu care ai petrecut prea mult timp. Ești destul de realist; dacă ceva nu funcționează în viața ta, trebuie să-i dai drumul să plece.

Da, este descurajant și da, este nevoie de curaj pentru a-ți aborda partenerul cu "veștile proaste", dar ai de partea ta Luna în sextil Marte și vei găsi putere doar știind că ceea ce ceri este ceea ce este bine pentru tine.

Și, în sinea ta, știi că e bine și pentru el, pentru că nici partenerul nu a fost prea fericit în relație. Cel mai bine este să renunțați. Puteți fi în continuare prieteni. De fapt, s-ar putea să vă transformați în prieteni grozavi, odată ce nu mai există presiune.

2. Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te pricepi să cântărești opțiunile, iar ceea ce ai observat este că nu te-ai despărțit de persoana ta până acum pentru că ți-e frică să rămâi singur. Așadar, ai o teamă mai mare de necunoscut, decât de a fi prins într-o relație moartă.

Aici este momentul în care Luna în sextil cu Marte te face să conștientizezi. Sigur, îți place ideea de a fi Săgetătorul independent și cu spirit liber, dar adevărul este că nu vrei să fii singur; cu toate acestea, nu vrei să fii nici cu o persoană pe care ai depășit-o, iar asta este situația în care te afli acum. Așadar, va depinde de tine dacă vei pune capăt acestei relații sau nu. Trebuie să nu aștepți ca partenerul să se despartă de tine. Ia puterea în mâinile tale și fii schimbarea de care viața ta are nevoie. 

3. Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Nu ești o persoană căreia să-i placă să fie singură, dar, din nou, nu ești nici o persoană căreia să-i placă să fie cu oameni, așa că unde o să ajungi în situația asta? Faci ceea ce trebuie să faci pentru a supraviețui, iar în acest moment, alegi să te desparți de partenerul tău. Nu este o alegere ușoară și nici nu este ceva ce ai planificat, dar totuși, lucrurile nu funcționează și nu funcționează de mai mult timp decât îți poți aminti. Știi un singur lucru: trebuie să pleci.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel