Horoscop. Cele mai norocoase zodii în dragoste, sâmbătă, 2 septembrie 2023

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dragobete 2023. Mesaje de dragoste, sms-uri pentru îndrăgostiți/Photo by Jonathan Borba
Dragobete 2023. Mesaje de dragoste, sms-uri pentru îndrăgostiți/Photo by Jonathan Borba

Iată ce zodii vor avea noroc în dragoste pe data de 2 septembrie 2023.

1. Balanță 
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ziua de astăzi se simte ca o ușurare pentru tine. De nicăieri, dintr-o dată simțiți că totul este bine în lumea ta. Ce s-a întâmplat? Chiar ieri te simțeai stresat și încordat, și totuși, astăzi, 2 septembrie 2023, pare că ți-a ușurat substanțial sarcina. În timpul tranzitului Lunii în trigon cu Venus, vei descoperi că singurul lucru din viața ta pe care îți dorești cu adevărat și cu adevărat să se rezolve... ți se rezolvă.

Da, viața ta amoroasă este absolut fantastică, iar ideea asta te împlinește total în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Venus. Acest tranzit ne ajută să ne dăm seama că atunci când ne merge bine, nu este un accident. Ai muncit din greu pentru asta Balanță. Această poveste de dragoste nu ți-a căzut pur și simplu din cer; cu toate acestea, totul pare ușor și simplu astăzi, iar asta te ajută la starea ta mentală și emoțională. Te simți bine și arăți bine, de asemenea.


2. Săgetător 
(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu ești genul de persoană care să spună "nu" unui tranzit bun al lui Venus și, de altfel, nici astăzi nu vei spune "nu". Vei observa că în această zi, 2 septembrie 2023, totul în viața ta amoroasă pare să se așeze la locul lui. Nu vrei să porți ghinion gândindu-te prea mult la asta, dar nici nu poți nega faptul că ceva se întâmplă și că acel ceva este foarte bine.

În timpul tranzitului optim al Lunii în trigon cu Venus, tu și partenerul tău romantic vă veți simți mai "în largul vostru" unul în preajma celuilalt ca niciodată - și de ce? Fără niciun motiv. Asta e partea amuzantă. Nu a fost nevoie să faci nimic pentru a ajunge în acest loc, și nici el nu a făcut-o.

Pur și simplu norocul s-a activat și aceasta este ziua în care aveți parte de noroc. Ai o mare iubire în viața ta, Săgetătorule, iar zile ca astăzi se dezvăluie a fi adevărate pietre prețioase în viața ta. Totul se datorează modului în care Luna în trigon cu Venus influențează semnul tău zodiacal. 


3. Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Ei bine, era și timpul. Te-ai simțit stingherit și nu te-ai simțit în largul tău în relația cu partenerul tău romantic și, pentru că tranzitul de astăzi, Luna în trigon cu Venus, pare a fi un fel de radieră cosmică, nici nu vei ști de ce aveai o problemă.

De fapt, 2 septembrie 2023 șterge toate problemele și te face pe tine și pe iubitul tău să vă simțiți de parcă ați primit amândoi o a doua șansă. Și de ce să nu profiți de ea, mai ales că amândoi o simțiți. Iată că ai o zi care este practic făcută pe măsură pentru tine și partea cea mai bună este că tu știi asta. Nu ești prost, Vărsătorule, știi să recunoști un lucru bun când vine vorba de tine, iar ziua de azi îți aduce acest lucru bun din plin. Bucură-te de ceea ce ai, pentru că ceea ce este aici astăzi poate dispărea mâine.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel