Horoscop. Cele 3 zodii foarte norocoase. Vor da lovitura pe 13 iunie 2022

Autorul articolului: Andreea Cosma |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Cele 3 zodii cu cel mai bun horoscop astăzi.

Pe măsură ce Mercur intră astăzi în Gemeni, vei dori să faci ceva diferit. Există o dorință extrem de mare de a îmbrățișa o schimbare substanțială, de a planifica o călătorie sau pur și simplu de a te pierde într-o carte încântătoare.

Mercur este planeta care guvernează comunicarea și chiar procesul tău intern de gândire. Luna în Săgetător accentuează această energie și creează o dorință de a întruchipa adevărul. Faptul că asta deranjează sau nu oamenii este irelevant.

A sosit momentul în care schimbarea nu mai este ceva de care să te temi.

Gemenii, Săgetătorii și Peștii sunt atât de norocoși luni.

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Energia de astăzi este excepțională pentru tine, energia astrologică lovind semnul tău și al Săgetătorului. Gemenii și Săgetătorul sunt semne opuse, ceea ce înseamnă că împreună tind să aducă în atenție foarte multe lucruri.

Mercur se mută astăzi în semnul tău zodiacal, iar acest lucru te va ajuta să comunici mai clar, deoarece vei avea senzația că ești înțeles mai profund de ceilalți.

De asemenea, poți avea mai multe opțiuni în același timp, ceea ce îi poate frustra uneori pe ceilalți.

Dacă în ultima vreme au existat discuții în cadrul vreunei relații, te poți simți de asemenea ușurat, deoarece această energie va ajuta ca un compromis să fie mai ușor de găsit. Ia-ți puțin timp pentru tine astăzi, pentru a reflecta la ceea ce vrei să planifici sau să organizezi, deoarece este un moment prețios pentru tine pentru a face ca magia să se întâmple.

2. Săgetător
(22 noiembrie - 21 decembrie)

O mare parte din atenția ta în ultima vreme s-a concentrat pe relațiile romantice sau pe situația ta de viață. După o perioadă îndelungată în care te-ai concentrat pur și simplu pe muncă, viața personală a ajuns acum în prim-plan.

Schimbarea de astăzi a lui Mercur, care se mută în Gemeni, îți ușurează puțin acest lucru, deoarece Gemenii guvernează temele relaționale din viața ta.

Este timpul să începi să ai unele conversații importante cu tine însuți și chiar cu alții, deoarece Mercur, acum direct și puternic, încurajează conversațiile dintre tine și cineva la care ții foarte mult.

Dacă au existat probleme sau preocupări legate de relație, atunci acesta este, de asemenea, un moment minunat pentru a discuta și a ajunge la un punct de mijloc.

Oricât de mult ai tendința de a căuta mai mult decât simți că ai descoperit, astăzi, poți simți că în sfârșit găsești ceea ce ai căutat. Acesta este lucrul uimitor despre înlăturarea blocajelor din interiorul tău; descoperi că aveai deja toate răspunsurile în interiorul tău de la bun început. Ai avut nevoie doar să asculți.

3. Pești
(19 februarie - 20 martie)

Energia Gemenilor reprezintă aspecte legate de casa și viața ta de familie. Cu Mercur care se deplasează astăzi în acest semn de aer, înseamnă că această zonă a vieții tale este prielnică pentru discuții și creștere. 

Nu mai ești dispus să suferi pe cheltuiala ta sau să îți fie teamă să îmbrățișezi schimbarea? Acum recunoști că, la fel de mult cum faci totul despre toți ceilalți, meriți ca și tu să ai pe cineva care să facă totul despre tine.

Viața ta de familie, care include relația ta angajată, trebuie să echilibreze securitatea și libertatea. Asta înseamnă că, deși ai nevoie de acele rădăcini sigure arătate prin acțiuni consecvente, trebuie, de asemenea, să poți să înoți și să explorezi un pic.

Asigură-te că îți lași creșterea să vorbească în conversațiile despre acest domeniu al vieții tale, deoarece scopul este să operezi prin tot ceea ce ai învățat în ultimul an. Începând de astăzi, o mare parte din atenția ta se va concentra pe persoana cu care locuiești și unde. Amintiți-vă doar că nu există un plan de urmat pentru fericire.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel