Horoscop: Cele 3 zodii care se întorc la fostul partener pe 9 iunie

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

3 zodii sunt pregătite să le mai dea o șansă foștilor lor parteneri.

Ori de câte ori avem un tranzit precum Soarele în trigon cu Luna, putem anticipa aproape sigur buna dispoziție și căutarea fericirii. Joi, 9 iunie, ne oferă un astfel de tranzit, iar scopul zilei este de a găsi fericirea în lucrurile mărunte.

Petrecem atât de mult timp căutând fericirea în lucruri precum așteptări sau evenimente grandioase și rareori vedem bucuria în ceea ce este chiar în fața ochilor noștri.

Și, uneori, "chiar în fața ochilor noștri" nu este atât de literal, cât este mental; știm răspunsul la întrebarea "Ce ne-ar face fericiți" și, dacă suntem sinceri cu noi înșine în legătură cu acest răspuns, atunci am ști că fericirea noastră se găsește în ceva ce am stabilit deja ca fiind un "loc fericit". Astăzi, acel loc este din nou alături de cineva pe care l-am iubit cândva.

Soare în trigon cu Luna este tranzitul pentru reuniuni și avantaje romantice. Cuplurile care s-au despărțit - dar care încă tânjesc unul după celălalt - se reunesc din nou. Se învață lecții, iar greșelile sunt considerate ca făcând parte din aceste lecții. Putem face asta sau, cel puțin, anumite semne zodiacale pot. Să vedem care dintre ele.

Cele 3 semne zodiacale care se împacă cu un fost iubit în timpul trigonului Soare-Lună de joi, 9 iunie 2022:


1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Trigonul Soarelui cu Luna este un real motiv de bucurie pentru tine. Pentru a fi împăcat cu tine însuți, trebuie să te reconectezi cu vechea ta iubire. 


Este adevărat că voi doi încă vă iubiți, dar timpul și viața au stat în cale.

După câteva discuții, amândoi credeți că ar fi o idee bună să încercați din nou. 

În acest moment, este timpul ca acel flux pozitiv de energie să își facă magia în "a încerca din nou". Nu aveți de gând să vă speriați reciproc cu cereri sau declarații de angajament, nu încă. Încet-încet se întâmpla toate lucrurile între tine și fostul partener, care să vă readucă împreună.

2. Balanță
(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai încercat să îți cântărești opțiunile pentru a-ți da seama dacă este o decizie bună sau nu să te împaci cu fostul, iar în timp ce Soarele face trigon cu Luna, vei opta pentru reîntâlnire. Indiferent cum analizezi, această persoană pare să fie cea mai potrivită pentru tine.

Tu îi cunoști defectele, iar el le cunoaște pe ale tale.

Pretențiile nu mai sunt necesare, iar onestitatea ta a ieșit la iveală și, când te gândești la asta, îți dai seama că această persoană, acest fost partener al tău, chiar ar trebui să fie din nou alături de tine. 

3. Capricorn
(22 decembrie - 19 ianuarie)


Nu ți se pare că ești o persoană cu care să te înțelegi ușor, motiv pentru care îți dorești ca fostul să revină în viața ta. Se pare că a fost singura persoană care te putea tolera și se putea bucura pe deplin de tine. Te-ai despărțit de această persoană cu puțin timp în urmă; despărțirea este încă proaspătă, la fel și emoțiile crude.

Pe măsură ce aceste emoții se așează în ceva cu care puteți trăi amândoi, amândoi veniți cu aceeași idee în timpul trigonului Soare-Lună: Să ne împăcăm din nou, doar ca să vedem ce se întâmplă.

Sunteți dispuși să încercați din nou, chiar dacă amândoi sunteți încă răniți și nu v-ați vindecat complet de la despărțirea inițială. O să fie bine, Capricorn, și faci mișcarea corectă. Această poveste de dragoste nu s-a terminat și, dacă lucrurile merg așa cum îți dorești, nu vor fi niciodată.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel