Horoscop. Cele 3 semne zodiacale norocoase în dragoste, joi, 3 noiembrie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 02 noi 2022, 22:23 | Categorie: Social
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Există 3 zodii care vor avea noroc în dragoste pe 3 noiembrie.

Care sunt cele trei semne zodiacale care vor fi cele mai norocoase în dragoste pe 3 noiembrie 2022? S-ar putea să vrem să vedem ce se întâmplă cu Soarele în Scorpion joi pentru a răspunde la această întrebare.

Din când în când, ne trezim și pur și simplu știm că va fi o zi bună.

Ne simțim sănătoși, odihniți și pregătiți pentru orice ne va prezenta ziua.

Și, deși nu este chiar așa, această zi, 3 noiembrie, are acel tip de senzație în care credem în bunătate și speranță și, cumva, pe parcursul zilei, continuăm să o manifestăm.

Dacă suntem suficient de norocoși să fim îndrăgostiți de cineva în această perioadă, vom vedea că se va întâmpla ceva special, un fel de apropiere.

Este ca și cum această zi de joi îi aduce pe îndrăgostiții din lume puțin mai aproape, mai ales pentru că suntem capabili să empatizăm cu ei.

Care sunt cele trei semne zodiacale cele mai norocoase în dragoste pe 3 noiembrie 2022:


1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Tu și partenerul tău veți simți mai puțină presiune pe tot parcursul zilei de joi; lucrurile se schimbă în bine la locul de muncă și asta pare să fie bine pentru relație.

Fără a avea amenințarea luptei financiare pe umeri, tu și persoana ta simțiți că trăiți o vacanță; nimic nu vă solicită timpul în această zi.


Văzând cât de bine reacționați amândoi la această lipsă de presiune, veți discuta dacă nu cumva ar trebui să vă aranjați mai mult timp liber sau o adevărată vacanță petrecută împreună.

O evadare. Joi, beneficiile Soarelui în trigon cu Luna vor acționa ca o sursă de inspirație pentru ca voi doi să vă întâlniți și să discutați. Aceasta este și ziua în care veți planifica acea escapadă.

2. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Se pare că persoana iubită a deschis brusc ochii asupra ta, nu că nu te "vedea" deja așa cum ești, dar ziua de azi o lasă să te vadă în întregime... și ceea ce vede o mulțumește.


Nu e vorba doar de aspectul fizic, Rac... acest tranzit astrologic, Soare trigon cu Lună, îi ajută pe oameni să se concentreze pe aspectele pozitive, respingând cele negative.

Ne concentrăm pe partea pozitivă pe 3 noiembrie și, din această cauză, învățăm ceva ce poate nu am știut înainte.

Asta se întâmplă cu tine și cu partenerul tău.

3. Leu
(23 iulie - 22 august)

Atunci când te trezești bine dispus, cu siguranță că iei presiunea de pe umerii persoanei iubite, deoarece își dă seama că stările tale de spirit sunt atât de grăitoare încât, într-un fel, dictezi ce se va întâmpla într-o anumită zi.


Ziua de 3 noiembrie 2022 este una norocoasă, Leu, iar tu te vei bucura de efectele trigonului Soare-Lună, deoarece te ajută să ajungi să realizezi cât de răbdător și iubitor este partenerul tău și cât de bun este pentru tine.

Petrece această zi arătându-i dragostea ta; lasă-l să știe ce simți și nu înceta niciodată să îi spui: "Te iubesc". Deși poate suna banal, este ceea ce partenerul tău vrea să audă.

El vrea o confirmare verbală și cine ar putea să-l învinovățească?

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite