Horoscop. Cele 3 semne zodiacale norocoase în dragoste 28 octombrie, 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Există trei zodii care vor avea parte de mai mult succes pe plan amorors vineri, 28 octombrie.

Tranzitul Lunii în cuadratură cu Neptun se află pe cerul în această vineri, 28 octombrie 2022, și are o influență benefică asupra horoscopului amoros sub forma unui "vis devenit realitate".

Neptun este deosebit de bun pentru a face un semn zodiacal să se simtă ca și cum ar fi cel mai norocos în dragoste.

Neptun este cel care face ca această vineri să fie cea mai norocoasă în dragoste pentru trei semne zodiacale.


Energia lui Neptun lucrează și ne poate surprinde atunci când vedem că o dorință de iubire este îndeplinită. Ziua de vineri, 28 octombrie, este plină de manifestare și magie. Vom vedea cum interesele noastre amoroase vor crește în această zi. Vom fi plăcut surprinși de grija partenerilor noștri astăzi.

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Călăuzirea cu energia lui Neptun a adus întotdeauna noroc și iubire semnului tău zodiacal, iar în această vineri, astrologia este pe cale să-ți arate ce va urma în horoscopul tău amoros.


Știi deja că relația ta se bazează pe avânt și creștere.

 De fiecare dată când înveți ceva nou despre persoana ta, te simți mai bine în legătură cu ea, precum și ceea ce face pentru relația, în sine.

În fiecare zi înveți ceva nou despre această persoană, iar în această zi, în timpul Lunii în cuadratură cu Neptun, vei vedea că este posibil să fi subestimat capacitatea partenerului tău de a crește și de a excela.

Astăzi lasă-te să vezi că te afli în compania unei persoane care nu este doar cu adevărat strălucitoare, ci și cu adevărat iubitoare și bună.


S-ar putea chiar să trebuiască să-ți ștergi o lacrimă de bucurie din ochi astăzi, pe măsură ce-ți vei da seama cât de minunată este cu adevărat partenerul tău de viață.

2. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

În timpul Lunii în cuadratură cu Neptun, vei avea șansa de a-ți vedea partenerul într-o altă lumină. 


Percepția ta limitată va fi spulberată astăzi, pe măsură ce îți vei vedea partenerul în acțiune; acesta este cineva care știe ce face și unde se îndreaptă.

Se pare că nu sunt chiar atât de împietriți pe cât ai fi crezut, iar acum este rândul tău să te retragi pentru o clipă și să îi lași să ia cuvântul.

Ești cu cineva care este mult mai inteligent decât ai crezut vreodată că este, iar toate acestea vor fi un șoc mare și binevenit pentru tine. Prețuiește ceea ce ai și recunoaște-o!

3. Leu
(23 iulie - 22 august)

Tranzitele lui Neptun nu sunt, de obicei, cele care sfârșesc prin a-ți schimba viața, Leu, deși s-ar putea să te schimbi prin schimbarea altcuiva astăzi. Asta înseamnă că persoana cu care ești pare să fie pe drumul cel bun... ceva pozitiv.


Se pare că îmbrățișează aproape orice și, într-un fel, ești aproape invidios pe fericirea lui. Înainte de a te arunca în toată această negativitate, oprește-te și ia aminte: dacă el poate face asta, poți și tu.

La urma urmei, tu ești puternicul Leu, iar ceva atât de simplu precum a face din viața ta amoroasă una fericită ar trebui să fie o chestie de la sine înțeleasă pentru tine.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel