Horoscop. Cele 3 semne zodiacale care își doresc o aventură în perioada 21-27 iunie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Există 3 zodii care sunt pe cale de a începe o aventură.

Timp de o săptămână, Venus în Taur va face trigon cu Pluton în Capricorn. Așadar, în perioada 21 - 27 iunie, ne putem aștepta ca aceste trei semne zodiacale să vrea să aibă o aventură: Berbec, Leu și Vărsător.

Din când în când, ne dorim doar să avem pe cineva pe care să îl iubim, dar să nu fie cineva care să stea aici pe viață.

De fapt, în timpul trigonului Venus - Pluton, angajamentul este ultimul lucru la care ne gândim, când vine vorba de dragoste. Ceea ce avem nevoie cu adevărat este atenția.

Timp de o săptămână, în timpul acestui tranzit astrologic, vrem să fim admirați, lingușiți și tachinați; vrem ca cineva să ne acorde pur și simplu atenție, astfel încât să ne simțim vii.

Venus în trigon cu Pluton lucrează asupra dorinței noastre de a avea ceva mai ușor în departamentul de dragoste și, cu adevărat, o aventură cu o persoană dulce ar putea fi răspunsul la această dorință.

În acest moment, mulți dintre noi nu căutăm să ne așezăm la casa noastră sau să ne căsătorim. În acest moment, o parte dintre noi ar prefera să se îndrăgostească de o persoană doar de dragul de a avea o perioadă minunată împreună, fără greutatea unui angajament greu implicat.

1. Berbec
(21 martie - 19 aprilie)

Adevărul este că ești mereu dispus să ai o aventură. Îți place să te consideri o persoană civilizată. Eviți să te implici prea mult cu prea mulți oameni.

Râzi de modul în care toată lumea se străduiește să se ridice la înălțimea unui ideal de dragoste și romantism, în timp ce tu ești acolo, alegând și alegând după propriul tău plan. În timpul trigonului Venus - Pluton, vei avea din nou această stare de spirit.


Va fi satisfăcut doar cu o poveste de dragoste de modă veche - una care nu cere nimic de la tine.

Nu e nevoie de angajament, nu e nevoie de devotament. În timp ce unii te vor judeca și vor crede că fugi de un adevăr inevitabil, ție nu-ți pasă deloc de ce cred alții despre tine.

Dacă îți dorești o aventură, ieși și îți găsești una. Oricum, toată lumea este doar geloasă pe tine. Își doresc doar să aibă tupeul tău. 

2. Leo
(23 iulie - 22 august)

Unul dintre lucrurile amuzante la tine este că ai tendința de a te îndrăgosti de cei care te flatează. E ca și cum nu te saturi de așa ceva și, de îndată ce te prinzi ideea că cineva de acolo te place, fie că e vorba de înfățișarea sau de felul tău de a fi, îți place asta.

Vrei din ce în ce mai mult din acea lingușire și, pentru a o obține, vei merge până la capăt și vei începe o aventură cu această persoană.

Venus în trigon cu Pluton îți stimulează nevoia de iubire, în timp ce Pluton se asigură că dragostea este rapidă și furioasă. Da, așa este. Nu ești interesat să fii flatat la nesfârșit de aceeași persoană.

3. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)


Vrei să ai o aventură cu cineva în timpul trigonului Venus - Pluton, pentru că angajamentele uriașe în dragoste și romantism nu au fost niciodată pe placul tău.

Acest lucru face ca nimeni să nu fie rănit, iar a simți durere sau a o oferi nu este ceea ce te face să te simți bine. Iubești senzualitatea și conexiunea de a fi cu cineva special într-o situație intimă.

Cu toate acestea, nu ești persoana care vrea să rămână în preajmă pentru aspectele banale ale unei relații, cum ar fi să plătească împreună facturile sau să discute despre asistența medicală.


Te interesează dragostea rapidă și momentele fericite.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel