Horoscop. Cele 3 semne zodiacale care au probleme în dragoste luni, 27 iunie 2022

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

3 zodii vor avea probleme în dragoste pe 27 iunie.

Această zi ne aduce o provocare extraordinară, iar aceasta va consta în modul în care vom face față conflictului mereu prezent în relația noastră romantică.

Fie că suntem căsătoriți sau nu, dacă suntem într-o relație serioasă cu cineva, tranzitul de astăzi, Marte sextil Saturn, ne va face să ne simțim atât precauți, cât și agresivi în preajma partenerului nostru. Dacă avem probleme, acestea vor ieși la iveală în această perioadă.

Ceea ce ne dorim, mai ales dacă semnul nostru zodiacal este unul dintre cele care simt profund, este ca partenerul nostru să ne înțeleagă.

De asemenea, știm că, dacă vrem să ne petrecem viața cu această persoană, ar fi bine ca ea să ajungă să știe cine suntem cu adevărat și, prin urmare, ar fi timpul să îi arătăm și această latură.

Semnele zodiacale care au probleme în dragoste azi

1. Rac
(21 iunie - 22 iulie)

Ești pe cale să pui piciorul în prag în legătură cu un subiect adus în discuție de partenerul tău. Nu ești absolut de acord anumite planuri făcute de acesta.

Astăzi, Marte în sextil cu Saturn se adaugă la starea ta de spirit care este deja agresivă și nu se va opri până când nu vei stabili o limită.

Acesta nu este sfârșitul, Rac. Este doar un semnal de alarmă pentru tine, pentru a înțelege că este nevoie de comunicare în această relație.

2. Leu
(23 iulie - 22 august)

Iată-ne în sezonul Racului, cu Neptun retrograd și Marte în sextil cu Saturn... și ce îți rezervă acest lucru pe 27 iunie 2022? Se anunță probleme acasă și certuri din belșug cu soțul sau cu partenerul tău de viață.


Iar tocmai din această cauză, dai drumul la tot ce ai pe suflet. Este apreciat stilul tău gălăgios și tupeist? Nu, dimpotrivă, te va face să regreți.

Orice se întâmplă între tine și partenerul tău este profund; niciunul dintre voi nu vrea să cedeze.

3. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)


Există ceva ce nu ai recunoaște niciodată, și anume că ai ales persoana cu care ești pentru că simți că este prea slabă pentru a te părăsi. Tratezi această persoană ca și cum ar fi sclavul tău personal, iar atunci când se poartă urât, o pui la pământ. Poate că a venit timpul să vezi această persoană ca pe o ființă umană și nu ca pe un obiect.

Ai grijă însă, pentru că această persoană poate afla cine ești tu cu adevărat. Problema relației voastre constă în faptul că simți că ești cea mai importantă persoană dintre cei doi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel