Horoscop. Care sunt cele trei semne zodiacale norocoase în dragoste, marți, 20 iunie 2023

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Iată care sunt semnele zodiacale ce vor avea pe 20 iunie noroc în viața sentimentală. 

Pe 20 iunie, trei semne zodiacale sunt cele mai norocoase în dragoste. În timpul Lunii în sextil cu Uranus s-ar putea să ne plictisim de obișnuit, iar dacă găsim obișnuitul în viața noastră amoroasă, acest lucru va servi ca un impuls pentru a duce lucrurile la un nou nivel. În timp ce unii dintre noi ar putea avea răbdarea sau rezistența necesară pentru a ridica nivelul jocului în dragoste, vor exista trei semne zodiacale extrem de asumate și norocoase, la acest capitol. De fapt, în timpul Lunii în sextil cu Uranus, cele trei semne zodiacale care răspund cu cel mai mult suflet sunt cele care vor avea cel mai mare succes în această zi, 20 iunie.

1. Gemeni
(21 mai - 20 iunie)

Ultimul lucru la care te gândești pentru astăzi este fie să dai greș, fie să te simți prost, și cum acestea sunt alegerile pe care ești cel mai obișnuit să le primești, ziua de astăzi va aduce o mare răzvrătire în sufletul tău... și îți va prinde bine. Pe 20 iunie 2023, vei lucra direct cu tranzitul Lunii în sextil cu Uranus, iar acesta este un impuls teribil pe care ți-l dă viața.

Vei absorbi această energie astăzi și o vei canaliza în viața ta amoroasă, unde partenerul tău va vedea în sfârșit acea "altă parte" a ta. Cea pe care o scoți rar la iveală. Poți fi extrem de amuzant și, chiar dacă o mare parte din umorul tău este întunecat, știi cum să luminezi starea de spirit a partenerului tău. Astăzi, îl vei face să râdă în hohote non-stop.

2. Fecioară
(23 august - 22 septembrie)

Ai chef de distracție astăzi și nu te interesează să te uiți în urmă sau să plângi după lucrurile care s-au întâmplat. Indiferent prin ce ai trecut în ultima vreme, nu este momentul să regreți și te simți revigorat și un pic neastâmpărat, datorită tranzitului Lunii în sextil cu Uranus. Acest eveniment cosmic este aici pentru a șterge ce s-a întâmplat, ceea ce înseamnă că, dacă alegi să fii supărat din cauza unor lucruri din trecut astăzi, atunci ai ratat biletul spre viitor.

Ziua de astăzi îți oferă atât de multă energie și vibrații bune, încât ar trebui să faci tot posibilul să nu te simți nefericit sau nemulțumit. Această energie a lui Uranus este inspirată pentru tine. Nu o lua pe alt drum. Mergi cu ea, Fecioară. Arată-i persoanei pe care o iubești că nu ești o pacoste cu normă întreagă!

3. Vărsător
(20 ianuarie - 18 februarie)

Știai că momentul acesta va veni și a venit, iar cineva special poate apărea în viața ta. Acesta ar putea fi începutul a ceva mare în viața ta amoroasă, Vărsătorule, și te potrivești atât de bine cu vibrația care se desprinde din Luna în sextil cu Uranus.

Este practic făcut pentru tine. Nu poți tolera normalul, ceea ce nu este ceea ce vei vedea astăzi. Tânjești după ceea ce este unic, diferit, pozitiv și uimitor, iar asta este ceea ce ți-ai dorit întotdeauna de la un partener romantic. Ei bine, ghici ce? Se întâmplă. Este timpul să-ți cunoști noul și unicul iubit.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel