Horoscop 30 mai 2024. Zodia care ar putea avea probleme în familie

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. S-ar putea să ne confruntăm cu puțină instabilitate azi.

Berbec

S-ar putea să dai pe dinafară în mai multe domenii, dar mai ales în ceea ce privește cheltuielile. Dacă ai putea să stai departe de ele astăzi, ar fi perfect.

Taur

Ești nostalgic, adu-ți aminte de momentele cele mai grele din viața ta și că ai avut puterea să treci peste ele. Astfel, dacă treci prin lucruri care nu-ți convin, victimizarea e bună doar în anumite limite, nu sta acolo mai mult decât e cazul.

Gemeni

Nu le putem avea pe toate în același timp, iar dacă ai acest sentiment astăzi, trece el. Trebuie să înțelegi asta. Câteodată merge bine la serviciu, dar nu și acasă.

Rac

Trebuie să aveți foarte mare grijă la comunitatea din care faceți parte. Dacă unii oameni au probleme, asta nu înseamnă că trebuie să vă sacrificați voi. Acționați doar dacă vă cere cineva ajutorul.

Leu

La serviciu se pot întâmpla lucruri total neașteptate. Primești vești, se fac tot felul de anunțuri, dar voi trebuie să rămâneți pe poziția voastră și nu încercați să faceți strategii. Stați departe de bârfe și de secrete.

Fecioară

E o perioadă nemaipomenită pentru a vă îmbogăți bagajul informațional, pentru a învăța, pentru a vă deschide mintea și către alte domenii. 

Balanță

Sunteți foarte buni să-i învățați și pe alții puțin din ceea ce știți, dar atenție la tonul pe care îl folosiți și la atitudine, nu trebuie să fie de superioritate.

Scorpion

Stai departe de discuțiile serioase cu partenerul, pentru că se pot complica foarte tare treburile.

Săgetător

E una dintre acele perioade în care vă bazați pe oameni, dar nu vine sprijinul lor. Acționați precum un om matur. Doar de voi depinde ce alegeți.

Capricorn

E o perioadă minunată pentru a pune punctul pe „i”, pentru a vă impune părerea. Trebuie să vă cereți drepturile.

Vărsător

Discuțiile cu familia nu sunt liniare, sunt cu reproșuri, cu un ton tendențios, replici neplăcute. 

Pești

O să vezi mai clar părțile din voi care trebuie să crească și cele care sunt imature. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel