Horoscop 24 mai 2024. Zodiile care își vor găsi partenerul /video

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei pentru zodii. Weekendul va fi destul de efervescent: socializare, evenimente, bucurii, comunicare și puțină superficialitate, de care avem câteodată nevoie.

Berbec

Ai nevoie să te joci, să mai lași pretențiile și să nu mai cauți persoanele și evenimentele sofisticate. Să trăiești simplu și să te bucuri chiar și de razele soarelui.

Taur

E un weekend cu multe cheltuieli, dar e și un weekend în care te vei răsfăța și, de altfel, îți și recomand asta.

Gemeni

Îți poți dori să ai tu ultimul cuvânt de spus în absolut orice (serviciu, chestinu personale), ai nevoie să ceri mai mult, nu doar să fii curios. Simte-te mai important.

Rac

E un weekend în care ai putea să faci un pas în spate, să te ocupi de sufletul tău. Ai nevoie de odihnă pe plan fizic și mintal.

Leu

Nu o să te țină nimeni pe acasă, trebuie să călătorești, să ieși la evenimente. Ai grijă la calitate, nu cantitate, ai grijă cu cine te asociezi.

Fecioară

Va urma o perioadă foarte importantă din punct de vedere al carierei, dar până atunci trebuie să vă rezolvați problemele în familie. Trebuie să împăcați capra cu varza.

Balanță

Trebuie să priviți totul la un nivel mult mai măreț, nu aveți voie să fiți modești zilele acestea. Când mergeți la cumpărături sau vă întâlniți cu oamenii, să fiți mai pretențioși.

Scorpion

Apropierea de partener e foarte importantă, intimitatea voastră, ce se petrece acolo, trebuie să vă creați o lume aparte, o conexiune specială. Trebuie să aveți mai mare grijă la cum gestionați bugetul comun.

Săgetător

Pentru cei singuri, vin zile bune, dar și pentru cei aflați într-o relație. Trebuie să fiți mai sociabili și să lăsați și alți oameni în viețile voastre. 

Capricorn

Nu vă ridică nimeni statuie, așa că orice efort suplimentar necerut vă costă mult, costă viața, pentru că acest timp nu se mai întoarce.

Vărsător

E cazul să vă distrați și să vă creați amintiri cu persoana iubită, cu alte persoane.

Pești

E un weekend bun pentru curățenie, pentru grădină, e o perioadă bună și pentru cei care vor să facă o schimbare de domiciliu.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel