"În România, încă ne e frică să vedem curaj și atitudine în cineva". Holy Molly, mesaj tranșant: Este dificil să reziști în orice industrie

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Holy Molly
Foto: Instagram Holy Molly

"Este dificil să reziști în orice industrie. În România, încă ne e frică să vedem curaj și atitudine în cineva".

Holy Molly este una dintre artistele pe val din România, iar piesele și mai ales vocea ei nu au cum să treacă neobservate. Artista a vorbit deschis despre muzică, planuri, succes și insucces.

"Mereu spun că muzica m-a ales pe mine, e tot ce am vrut să fac de când am început să vorbesc. Am fost norocoasa să am niste părinți care au văzut acest potențial și m-au susținut cu toate puterile lor în a îmi trai visul.

Holy Molly e plina de surprize, extrem de spontană, e obsedată de tot ce înseamnă muzică și se transformă pe scenă. Îmi place atât de mult să mă conectez cu publicul, încât un show devine o hipnoză în care nu mai exista noțiunea de timp și spatiu.

Sunt extrem de greu de mulțumit și nu îmi place nimic din ce fac 100%, mereu e loc de mai bine. Sunt extrem de critică, iar asta cred eu că mă ajuta să mă perfecționez. Îmi doresc să evoluez constant, îmi doresc să experimentez și să creez cât mai mult", a declarat Holy Molly pentru ciao.ro

Este dificil să reziști în industria muzicală din România?

"Este dificil să reziști în orice industrie. Dacă te raportezi părțile negative, ele mereu își vor face apariția. Dar aleg să am alta viziune. Sunt în această industrie de la 13 ani și am avut timp să mă lovesc de multe situații. Dar a contat atât de mult dorință mea, muzica mea, oamenii de lângă mine, încât nu am mai văzut altceva și mi-am văzut de drum", a mai spus ea.

Întrebată de ce crede că unii artiști au mai mult succes în străînătate, sau cunosc succesul în România abia după ce devin cunoscuți internațional și dacă publicul este cel vinovat de asta, Holy Molly a spus că: "N-aș plasa vina în brațele publicului, oamenii asculta ce le oferi. Cred că determinarea și dorința artistului contează mult. Da, și în cazul meu lucrurile au mers astfel: mai întăi muzica mea a avut succes peste hotare. Dar și când m-am reîntors aici, am fost primita cu brațele deschise. Poate încă suntem reticenți în România, încă ne e frică să vedem curaj și atitudine în cineva. Dar tocmai de asta avem nevoie, mai ales într-un artist, care poate deveni vocea a mii de oameni".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel