Herjeu: Se elucidează misterul facturii uriașe primite de Mihai Șora. Aceeași situație și la Marius Manole

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Jurnalistul Radu Herjeu a realizat un comentariu, pe Facebook, referitor la subiectul facturii uriașe la energie primită de Mihai Șora.

„Și iată cum se elucidează și misterul facturii uriașe primite de Mihai Șora, deși n-are televizor, aer condiționat, iar frigiderul e unul scund, cel mai scund, cât să ajungă pentru două persoane. Timp de doi ani, domnia sa a plătit doar consumul estimat, nu a dat niciodată indexul, iar acesta nu a putut fi citit, pentru că lucrătorii Enel nu au putut intra în casă.

Așadar, vin cam 270 de lei pe lună. Ceea ce, oricum, e enorm. Eu n-am plătit mai mult de 130 de lei pe lună în acești doi ani, și am și televizor, și frigider înalt, și aer condiționat.

Oricum ar fi, sper că prietenii haștagiști/sălvătoriști ai domnului Șora au sărit să-l liniștească și să-i explice ce mană cerească a fost, totuși, liberalizarea tarifelor la energie. Dă dreapta! PS. Aceeași situație și la Marius Manole. Sunt sigur că ei au înțeles perfect cum e cu mersul societății, justiție independentă, penalii etc, doar cu un banal index și o amărâtă de regularizare, nu!”, a scris Radu Herjeu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel