Helen Mirren și-a rupt discursul pe scenă. Gestul surprinzător, aplaudat de toată sala: Iar asta a fost scrisă de inteligenţa artificială

Giorgi Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Helen Mirren - Foto: Agerpres
Helen Mirren - Foto: Agerpres

Helen Mirren, gest surprinzător pe scenă. De ce și-a rupt discursul.

Helen Mirren a făcut un gest surprinzător în timpul ceremoniei de primire a premiului onorific la gala American Cinematheque Awards ce a avut loc joi seara, în Los Angeles.

Actrița a rupt în bucăți un discurs generat de inteligența artificială.

După ce Harrison Ford i-a înmânat premiul pentru întreaga carieră, Helen Mirren a început să citească un discurs pregătit pe hârtie. Cu o voce dramatică, Helen Mirren a început: "Doamnelor şi domnilor, stimaţi invitaţi şi dragi prieteni, mă simt profund onorată să mă aflu astăzi în faţa dumneavoastră şi să accept acest premiu extraordinar. Să fiu premiată pentru o viaţă dedicată meseriei de actriţă este un privilegiu dincolo de cuvinte".

"În primul rând, vreau să-mi exprim recunoştinţa faţă de industrie şi faţă de persoanele care m-au sprijinit pe parcursul acestei călătorii incredibile. A fost o viaţă plină de pasiune, de provocări şi, mai presus de toate, de o dragoste neţărmurită pentru arta de a spune poveşti", a continuat actriţa britanică, potrivit Agerpres.

După aceste cuvinte, a dezvăluit că discursul fusese generat de inteligența artificială, urmând ca apoi să rupă hârtia și să lase bucățile să cadă pe scenă, gest întâmpinat cu aplauze și ovații din partea publicului.

"Iar asta a fost scrisă de inteligenţa artificială", a spus ea înainte să rupă foaia.

Helen Mirren și-a amintit apoi cu nostalgie colaborările cu diverse personalități din industria filmului, precum și momentele memorabile din cariera sa, inclusiv câștigarea premiului Oscar pentru interpretarea reginei Elisabeta a II-a în "The Queen".

Printre cei prezenți la gală s-au numărat soțul ei, regizorul Taylor Hackford, precum și alți actori și regizori celebri precum Vin Diesel, Alan Cumming, Andrea Riseborough, Pierce Brosnan, Patrick Stewart și Bryan Cranston.

Organizatorii au acordat și premiul "Power of Cinema" lui Kevin Goetz și companiei sale Screen Engine, prezentat de Jim Gianopulos.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel