HBO Max în România, din 8 martie. Ce se întâmplă dacă ai deja un cont HBO Go

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

HBO Max va fi disponibil pentru abonaţii din România începând cu data de 8 martie. 

Compania vine cu răspunsuri la cele mai importante întrebări pe care şi le pun românii despre această nouă platformă. Iată ce au transmis aceştia: 

- HBO Max este un nou serviciu de streaming, care-ți aduce cele mai fascinante povești de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network și multe altele, pentru prima dată într-un singur loc.

- Te vei putea abona la HBO Max imediat ce serviciul va fi lansat. Și îți oferim acces imediat la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO.

- Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max. Așa că vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Un motiv în plus să îți creezi un cont HBO GO chiar acum!

- Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.

- Canalele TV HBO vor putea fi urmărite și după lansarea HBO Max. Dacă ai acces atât la un cont HBO GO, cât și la canalele de televiziune HBO, te poți bucura de întreaga ofertă HBO – și chiar mai mult! – începând cu 8 martie. Partenerii noștri îți vor da în curând toate detaliile în acest sens.

- Da. Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO Go nu va mai funcționa și vei fi îndrumat să descarci noua aplicație HBO Max. Te așteaptă o mulțime de informații interesante!

***

„HBO Max este o nouă experiență de streaming care oferă tot ce e mai bun în entertainment, filme, seriale originale și titluri pentru copii de la Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, Max Originals, precum și de la alte studiouri. Suntem încântați să confirmăm că, pe 8 martie, HBO Max va fi disponibil în România ca parte a lansărilor în alte țări din Europa și nu numai”.

Filmele Warner Bros. care vor fi disponibile pe platformă la doar 45 de zile de la lansările lor în cinematografe. Printre filmele de top Warner Bros. care vor fi disponibile la lansare se află titluri recente precum The Matrix Resurrections, Dune și King Richard. Abonații vor putea urmări noi seriale Max Originals, precum Station Eleven, Peacemaker, sezonul 2 din Raised by Wolves și Sex Lives of College Girls.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel