HBO continuă povestea Urzeala Tronurilor. Filmul va fi despre Jon Snow

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Game of Thrones
Foto: Instagram Game of Thrones

Zvonurile se confirmă. HBO intră în faza de dezvoltare timpurie a unui serial sequel Game of Thrones despre Jon Snow, cu Kit Harington revenind în rolul care l-a consacrat.

Conform The Hollywood Reporter, HBO a intrat în faza de dezvoltare timpurie a primului său serial de continuare a Game of Thrones. Acest nou spinoff va fi un serial live-action centrat pe Jon Snow, Kit Harington urmând să își reia rolul său iconic, scrie Winteriscoming.net. În ultima parte a seriei consacrate, Jon Snow, plecase în exil cu Rondul de Noapte după călătoria fatidică spre Sud, în urma căreia a ucis-o în mod tragic pe Daenerys Targaryen. Totodată el a fost văzut ultima dată călărind cu sălbaticii la nord de Zid. De-a lungul serialului, a fost un recrut bastard al Rondului de Noapte, un comandant, un rege și un războinic care a unit popoare disparate pentru a lupta împotriva armatei morților.

Personajul a fost una dintre cele mai incredibile povești din întreaga serie Game of Thrones. Fanii serialului au rămas cu întrebarea: ce s-a întâmplat cu el după ce a trecut dincolo de Zid? S-a alăturat oare sălbaticilor pentru a trăi în pace? I-a escortat doar spre Nord înainte de a se întoarce la Castelul Negru? Sau se va întoarce în Westeros ca Aegon Targaryen, ultimul din linia sa de sânge?

HBO pregătește și alte seriale care duc povestea mai departe

Odată cu noul serial, posibilitățile sunt nebănuite, nu doar pentru că un serial cu continuarea lui Jon Snow ar continua povestea din Game of Thrones, ci și pentru că ar deschide ușa pentru reapariția altor personaje. Arya a pornit să exploreze lumea; ce o împiedică să viziteze dincolo de Zid? Sansa este regină în Nord; ar putea avea nevoie într-o zi de ajutorul diplomatic al fratelui ei pentru a se ocupa de sălbatici? Sunt atât de multe lucruri pe care HBO le-ar putea face cu acest serial, mai arată sursa citată. Nu este niciun secret că HBO are o mulțime de proiecte Game of Thrones în diferite stadii de dezvoltare. Primul serial succesor al Game of Thrones, House of the Dragon, urmează să apară în luna august a acestui an. Este un prequel care acoperă războiul civil brutal al familiei Targaryen, cunoscut sub numele de Dansul dragonilor, care a avut loc cu aproximativ 200 de ani înainte de Game of Thrones.

Urzeala tronurilor este un serial de televiziune, fantezie medievală, creat de David Benioff si D.B. Weiss. Este o adaptare a seriei de cărți, Cântec de foc si gheață, seria de cărți fantastice ale lui George R. R. Martin, prima carte fiind numită Urzeala Tronurilor. Show-ul a fost filmat în Regatul Unit, Canada, Croația, Islanda, Malta, Maroc și Spania. Premiera a avut loc pe HBO în data de 17 aprilie 2011, iar ultimul episod a apărut pe 19 mai 2019, serialul terminându-se cu 8 sezoane și 73 de episoade.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel