Hărțuitoarea lui Harry Styles, condamnată la 14 săptămâni de închisoare. A primit ordin de restricție pentru un deceniu

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
FOTO: Freepik @rawpixel.com
FOTO: Freepik @rawpixel.com

O femeie care l-a hărțuit pe cântărețul Harry Styles a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare.

O femeie care l-a hărțuit pe cântărețul englez Harry Styles, căruia i-a trimis 8.000 de felicitări în mai puțin de o lună, a fost condamnată la 14 săptămâni de închisoare, scrie Sky News.

Myra Carvalho, în vârstă de 35 de ani, a compărut la Harrow Crown Court, unde a pledat vinovată la o acuzație de hărțuire care implică alarmă sau suferință gravă, a declarat un oficial al instanței.

Totodată, aceasta a primit și un ordin de restricție pentru o perioadă de 10 ani, cu precizarea că nu va mai putea participa la niciun eveniment la care cântărețul de 30 de ani va concerta.

Myra Carvalho, care a fost cazată la un hostel pentru rulote din Kensington și Chelsea, în sud-vestul Londrei, a primit, de asemenea, ordinul de a nu-l contacta pe Styles, direct sau indirect.

Totodată i s-a adus la cunoștință să nu intre într-o zonă din nord-vestul Londrei care a fost descrisă în instanță, a adăugat oficialul.

Pe lângă condamnarea de 14 săptămâni și restricțiile primite. Cravalho va trebui să-i plătească lui Styles o suprataxă, în valoare de 134 de lire sterline.

Vezi și: Taylor Swift a lansat vineri un nou album, care ar putea stabili noi recorduri

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel