Harta avionului privat al lui Taylor Swift stârnește dezbateri

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

O hartă animată care înfățișează toate zborurile efectuate anul trecut de avioanele private ale lui Taylor Swift a devenit un subiect de discuție viral pe rețelele de socializare.

Cu hit-ul „You Belong With Me” al lui Swift ca fundal sonor, ilustrația arată avioane cu două numere de coadă diferite care zboară spre diferite destinații din America de Nord, în Regatul Unit și în America de Sud.

Clipul - care a fost distribuit pe X, fostul Twitter, după ce inițial a devenit viral pe TikTok - arată un total de peste 175.000 de mile parcurse pe parcursul anului 2023 între cele două avioane. Până la ora transmiterii acestei știri, videoclipul a adunat peste 25 de milioane de vizualizări pe TikTok și peste 38 de milioane de vizualizări pe X.

Utilizarea avionului privat al lui Swift a fost un subiect de discuție în ultimii ani. În 2022, ea s-a confruntat cu reacții negative după ce un raport al firmei de marketing Yard, orientată spre mediu, a constatat la acea vreme că utilizarea extensivă de către ea a unui avion privat a făcut-o cel mai mare poluator dintre celebrități din acel an până la acel moment.

Raportul a folosit date publice pentru a întocmi o listă a celor mai mari emitenți de gaze cu efect de seră, pe baza utilizării obișnuite a avioanelor private. Swift a ieșit pe primul loc, cu un total de 170 de zboruri cu avionul său privat, care au însumat aproape 16 zile în aer.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel