Harry Styles, idolul femeilor, atacat și zguduit de durere în timpul concertului din Viena

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Harry Styles - Cel mai bogat star britanic sub 30 de ani: Top 10
Harry Styles - Cel mai bogat star britanic sub 30 de ani: Top 10

Harry Styles, un artist extrem de popular la nivel mondial, atrage un număr imens de fani, care stau la cozi timp îndelungat pentru a obține un loc cât mai bun la concertele sale. Cu toate acestea, există momente neplăcute. În timpul unui concert susținut în Viena, Harry Styles a fost atacat.

Potrivit informațiilor furnizate de DPA/PA Media, în timpul unui concert susținut la Viena sâmbătă, celebrul artist britanic Harry Styles a fost lovit de un obiect aruncat din public. Imaginile capturate în timpul evenimentului la stadionul Ernst Happel din Austria au fost distribuite pe scară largă pe internet. Acestea arată cum artistul se deplasează pe scenă, iar într-un moment dat, un obiect zburător îl lovește în apropierea ochiului. Înregistrările mai prezintă reacția de durere a cântărețului, care se apleacă și își duce mâinile spre față.

Una dintre fanele lui Harry Styles din Germania, care a fost martoră a evenimetului neplăcut din Austria a povestit că incidentul a avut loc după ce artistul a cântat melodia „Sign Of The Times”.

„Îşi tot atingea faţa. Arăta ca şi cum l-ar fi durut foarte tare. Se pare că a trebuit să-şi revină singur, apoi s-a întors spre noi şi a continuat să cânte”, a spus Myriam.

O admiratoare a lui Styles a relatat că a fost profund afectată de incidentul la care a asistat, la doar câțiva metri distanță de ea, și a exprimat dorința ca asemenea situații să nu se mai repete. "Vreau ca asta să nu i se întâmple niciodată. S-a întâmplat deja de prea multe ori", a declarat aceasta.

Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, a mai fost ținta unor obiecte aruncate pe scenă. Luna trecută, în timpul unui concert susținut la Cardiff, a fost lovit în față de un buchet de flori.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel