Harry Styles este din nou singur: S-a despărțit de iubita sa, Taylor Russell

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
FOTO: Reuters Marketplace - BauerGriffin/INSTARimages.com
FOTO: Reuters Marketplace - BauerGriffin/INSTARimages.com

Iubirea dintre superstarul Harry Styles și actrița Taylor Russell s-a încheiat brusc după doar 14 luni de relație, conform unor surse din interior. Se pare că perechea a decis să meargă pe drumuri separate în urma unei perioade tensionate, apărute după o călătorie romantică în Japonia, care ar fi trebuit să fie o șansă de a-și repara relația.

Fostul membru One Direction, în vârstă de 30 de ani, și actrița din „Bones and All”, în vârstă de 29 de ani, au început să se întâlnească în martie 2023, iar în aprilie 2024 au plecat într-o escapadă romantică în Japonia, considerată de mulți drept o vacanță crucială pentru a-și salva relația. Ultima apariție publică a cuplului a fost luna trecută, în metroul din Tokyo, de atunci fiind văzuți doar individual, potrivit Daily Star.

Absența lui Harry de la Met Gala din New York, desfășurat la începutul lunii, a stârnit îngrijorări printre fani. Taylor a participat singură la evenimentul caritabil, îmbrăcată într-o rochie superbă, cu un corset din lemn. Coafura simplă și machiajul minimalist i-au accentuat frumusețea naturală.

Prezența ei solitară pe covorul roșu a surprins pe toată lumea, având în vedere că anterior formau unul dintre cele mai apreciate cupluri. O sursă a declarat pentru The Sun: "Harry și Taylor și-au încheiat relația. Au trecut printr-o perioadă dificilă după călătoria în Japonia și acum iau o pauză. El este în America, iar ea în Londra. Erau un cuplu minunat, iar Taylor îl făcea pe Harry fericit. Din păcate, lucrurile s-au tensionat recent, iar acum au decis să petreacă timp separat".

Chiar dacă acum e singur, fanii sunt convinși că Harry ar fi strălucit la Met Gala din acest an, „Grădina Timpului”.

Zvonurile despre relația lui Harry cu Taylor au început în martie 2023, când au fost văzuți împreună la o plimbare romantică. Ulterior, Taylor a fost observată susținându-l pe Harry în zona VIP la concertul său din Viena. De asemenea, Harry a fost văzut la petrecerea de dinaintea piesei „The Effect” de la Teatrul Național din Londra, unde juca Taylor.

De atunci, au fost văzuți împreună în Londra de mai multe ori. Reprezentanții lui Harry Styles nu au comentat încă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel