Harry Styles - Cel mai bogat star britanic sub 30 de ani: Top 10

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Harry Styles - Cel mai bogat star britanic sub 30 de ani: Top 10
Harry Styles - Cel mai bogat star britanic sub 30 de ani: Top 10

Potrivit Daily Mail, Harry Styles este cel mai bogat superstar britanic sub vârsta de 30 de ani, având o avere de 175 de milioane de lire sterline, în timp ce Brooklyn Beckham, fiul cel mare al lui David Beckham, a acumulat 10 milioane de lire sterline în conturile sale.

La vârsta de 29 de ani, cântărețul a atins un nou record în 2023, depășind pentru prima dată suma de 150 de milioane de lire sterline. Acest succes a fost în mare parte datorat turneului său „Love On Tour”, care a adus încasări impresionante de 508 milioane de lire sterline, într-un interval de doi ani.

În plus, un remarcabil acord pentru jucarea rolului lui Eros Starfox în cinci filme Marvel, o carieră de succes în modeling sprijinită de un contract în valoare de 8 milioane de lire sterline pentru a deveni „muză” pentru brandul Gucci, precum și lansarea gamei sale de produse pentru îngrijirea pielii, Pleasing, au fost contribuții semnificative care au ajutat la atingerea acestei cifre impresionante de avere de către Styles.

Dua Lipa ocupă locul doi în rândul celor mai bogați artiști britanici sub vârsta de 30 de ani, conform listei realizate de Heat's Rich List, cu o avere estimată la 82,5 milioane de lire sterline. În afara muzicii, Dua Lipa a devenit o prezență puternică în lumea afacerilor, cu un club de lectură online, un podcast, propria sa colecție de modă pentru Versace și, desigur, cu apariția sa în filmul „Barbie”, care a adus încasări de 1,1 miliarde de lire sterline.

Top 10 cele mai bogate staruri cu vârsta sub 30 de ani este completat de:

KSI: 36,1 milioane de lire sterline,

Stormzy: 32,3 milioane de lire sterline,

Lewis Capaldi: 23,9 milioane de lire sterline,

Tom Holland: 20,6 milioane de lire sterline,

Millie Bobby Brown: 20 milioane de lire sterline.

La nivel internațional, Kylie Jenner rămâne cea mai bogată vedetă cu vârsta sub 30 de ani, cu o avere impresionantă de 770 de milioane de lire sterline. La 26 de ani, ea câștigă 1,47 milioane per postare pe Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel