Harry și Meghan vor testa o perioadă de despărțire

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Zvonurile potrivit cărora Prințul Harry și Meghan Markle sunt pe punctul de a se despărți au circulat încă de când Harry și-a lansat cartea sa de memorii, Spare.

În cartea de debut a ducelui de Sussex, acesta a făcut o serie de acuzații la adresa Familiei Regale însă, se crede că Meghan ar fost îngrijorată de conținutul cărții, scrie The Mirror.

În povestirea bombă despre viața sa, care a făcut ca întreaga lume să dezbată povestea prințului, Harry a susținut că a fost îngrozit după ce a fost atacat fizic de fratele său, prințul William. De asemenea, el a susținut că tatăl lor, regele Charles, și-a pus propriile interese mai presus de cele ale fiului său.

Harry a continuat să afirme că mama sa vitregă, regina Camilla, "m-a sacrificat pe altarul ei personal de PR".

Ducele a continuat să facă publicitate cărții sale dând diverse interviuri la televizor , dar soția sa nu i s-a alăturat pentru campaniile sale de promovare.

Iar acum se crede că acesta este momentul care a declanșat zvonurile despre problemele din căsnicia lor.

Zvonurile au pornit, de asemenea, și de la informațiile  potrivit cărora Meghan și Harry se angajează pe propriile căi profesionale.

Se pare că Harry va pleca în Africa pentru a filma un documentar Netflix, în timp ce Meghan va rămâne în SUA pentru a lucra la propriile proiecte.

Zvonurile privind despărțirea celor doi au luat amploare atunci când Meghan a decis să nu i se alăture soțului ei în timp ce acesta a participat la încoronarea regelui Charles, în luna mai.

De asemenea, s-a raportat că cei doi se afla sub "stres" în urma prăbușirii contractului lor cu Spotify în valoare de 20 de milioane de dolari  și că "își iau o perioadă de timp în care să stea separat".

Cu toate acestea, un prieten al lui Harry și Meghan a ripostat la aceste zvonuri, aceștia au declarat pentru Page Six : "Nu este adevărat, este literalmente inventat".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel