Harry și Meghan, o singură apariție publică la Jubileul de Platină. Au plecat cu o zi înainte de încheierea festivităților

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Este cazul să se gândească bine
Este cazul să se gândească bine

Harry și Meghan au fost foarte discreți.

Ducele și ducesa de Sussex, împreună cu cei doi copii, au plecat de la Londra sâmbătă, cu un avion privat, înainte de evenimentele fastuose de duminică.

O persoană din interior, citată de Dailymail, a declarat: „Nu a fost nicio fanfară, doar au plecat. Nu au rămas la festivalul Platinum Jubilee”, care este o sărbătoare a Marii Britanii și a tuturor ciudățeniilor și excentricităților sale din timpul domniei de 70 de ani a Reginei.

În timp ce bunica, tatăl, fratele și nepoatele și nepoții lui Harry făceau cu mâna mulțimilor adoratoare de la balconul de la Palatul Buckingham, Harry și Meghan deja traversau Atlanticul, în drum spre Statele Unite.

Aproximativ 18 milioane de oameni au luat parte ieri la petrecerile de stradă, la una dintre ele fiind prezenți ducele și ducesa de Cambridge din vestul Londrei.

Soții Sussex, care au lipsit la mare parte din evenimentele Jubileului de Platină, au fost văzuți ultima dată în public vineri, la slujba de Ziua Recunoștinței  de la Catedrala Sf. Paul, unde au fost aplaudați, dar și huiduiți la sosire și la plecare.

Familia Sussex au sosit în California, duminică, la ora 18.00. Harry a fost apoi fotografiat pe scaunul pasagerului unui Range Rover negru care sosise pentru a transporta familia acasă și arăta foarte serios după aproape cinci zile plecat din SUA.

Meghan pare să fi stat pe bancheta din spate, în mijlocul Range Rover-ului lor, între cei doi copii, care nu au fost văzuți în public în Marea Britanie.

 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel