Harry și Meghan au rupt legăturile cu familia regală: Nu o vor vizita pe regină la Balmoral

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Ruptura dintre ducii de Sussex și regină pare tot mai adâncă.

S-ar părea că prințul Harry și Meghan Markle nu o vor vizita pe regină în timpul vacanței de vară la reședința ei din Scoția, de la castelul Balmoral, în ciuda faptului că le-a fost trimisă o invitație.

Majestatea Sa i-a cerut cuplului și celor doi copii ai lor, Archie și Lilibet, să rămână la reședința ei din Scoția și le-a spus personalului regal să se pregătească.

Cu toate acestea, cuplul, care a mers ultima oară la Balmoral în 2018, se spune că nu plănuiește să ajungă la proprietatea din Highlands scoțiani în următoarele câteva luni.

O persoană din interiorul Balmoral a declarat pentru The Sun  și Page Six : „Angajaților li s-a spus să se aștepte la lista completă a familiei regale, inclusiv Harry, Meghan și copiii lor.

Cuplul are însă alte gânduri - Harry și Meghan plănuiesc să rămână în Statele Unite înainte de lansarea memoriilor lui Harry.

Pe de altă parte, publicația PageSix raportează că Harry, 37 de ani, și Meghan, 40 de ani, nu sunt așteptați să se alăture Reginei, deoarece nu au fost invitați. 

Harry și-a văzut ultima dată bunica în timpul jubileului de platină, atunci când se spune că ar fi discutat cu regina doar aproximativ 15 minute.

Regina a fost văzută în Scoția săptămâna trecută și își va petrece lunile august și septembrie la refugiul ei din Scoția, unde i se vor alătura și alți membri ai familiei, inclusiv William, Kate și copiii lor, Prințul George, în vârstă de nouă ani, Prințesa Charlotte și prințul Louis.  

Balmoral a primit mai multe modificări în ultimii ani, inclusiv Craigowan Lodge, care a fost echipat, în 2021, cu un lift pentru scaune cu rotile.

Castelul a fost cumpărat pentru Regina Victoria de Prințul Albert în 1852 pentru 32.000 de lire sterline și de atunci a fost casa de vacanță a familiei regale. Regina ajunge de obicei aici la mijlocul lunii iulie. 

+8Vezi galeria

Sussex-urile spun că nu au fost invitați să o viziteze pe regina la Balmoral (în imagine), potrivit PageSix

+8Vezi galeria

Regina s-a fotografiat plecând din Aberdeen săptămâna trecută, în timp ce era condusă către reședința ei oficială scoțiană din Castelul Balmoral pentru șederea ei anuală de vară.

Prințesa Eugenie a povestit anterior că Balmoral a fost „cel mai frumos loc de pe pământ”.

Ea a spus într-un documentar ITV Our Queen at Ninety în 2016: „Cred că bunica este cea mai fericită acolo.

„Ea iubește cu adevărat Highlands – plimbări, picnicuri, câini, mulți câini și oameni care intră și ies tot timpul.”

Reprezentanții Sussex au fost contactați pentru comentarii.

 

Vestea posibilei vizite a Sussex vine la doar o săptămână după ce autorul unei noi biografii regale a făcut afirmații-bombă despre ducesa de Sussex.

Tom Bower, autorul unei noi relatări despre cuplul regal, intitulată Revenge: Meghan, Harry and the War between Windsor, a spus că ducesa „a crezut că familia regală va fi ca Hollywood”.

Vorbind cu Ben Shephard și Charlotte Hawkins la Good Morning Britain, el a susținut că, odată ce Meghan și-a dat seama că familia regală este „multă muncă și puțină recompensă”, nu i-a mai plăcut.

Autorul a spus: „Este greșit să spui că a fost o actriță celebră, nu a fost, a fost o actriță de rangul trei, Suits a fost urmărită doar de un milion de oameni”. 

În timpul interviului, autorul a recunoscut că multe dintre sursele sale au fost persoane cărora nu le place Meghan, deoarece ea a avertizat-o pe cea mai apropiată și dragă ea să nu vorbească cu el. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel