Harry și Meghan, vizită secretă în Portugalia. Care ar fi fost motivul

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
CostaTerra / FOTO: CostaTerra
CostaTerra / FOTO: CostaTerra

După închiderea Jocurilor Invictus, pe 16 septembrie 2023, Harry și Meghan nu s-au întors imediat în Statele Unite. 

Meghan și Harry au rămas la Düsseldorf, în Germania, până pe 16 septembrie 2023. Pentru Ducele și ducesa de Sussex, Jocurile Invictus au fost un succes. Cei doi, care au călătorit singuri, fără copiii lor, nu au plecat însă imediat în SUA. Potrivit informațiilor publicației portugheze Nova Gente, preluate de Daily Mail, Prințul Harry și Meghan Markle au făcut o oprire în Portugalia, într-o stațiune populară de pe coasta Alentejo, la sud de Lisabona. După o săptămână petrecută în Düsseldorf, părinții lui Archie și Lilibet au făcut o „escapadă romantică” la Costa Terra Golf and Ocean Club.

Locația se află în orășelul Melides. A fost, probabil, o excursie romantică și secretă pentru Harry, 39 de ani, și Meghan, 42 de ani. Într-adevăr, după cum subliniază revista The List, prințul Harry a împlinit  39 de ani pe 15 septembrie, ziua în care el și soția lui au asistat la un meci de volei la Jocurile Invictus. „În timpul unei pauze, crainicul a atras atenția mulțimii că este ziua lui Harry și i-au cântat „La mulți ani””, precizează The List.

Pe 20 septembrie 2023, mai mulți martori au declarat l-au văzut pe Prințul Harry și pe soția lui la bordul unui zbor British Airways de la Londra la Lisabona, după ce au stat la luxosul club Costa Terra Golf and Ocean. Jose Santosy, directorul biroului de turism Alentejo, a confirmat că Meghan și Harry au rămas într-adevăr la clubul de golf. În același timp, trebuie precizat că prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank dețin o proprietate nu departe de acel loc. Mai mult: „Prințesa Eugenie și-a împărțit timpul între Londra și Portugalia, pentru că soțul ei a lucrat lucra pentru stațiunea privată de pe litoral”, precizează The List. Potrivit Daily Mail, Harry și Meghan au petrecut stat mai mult timp împreună cu prințesa Eugenie și soțul ei, ca parte a unei „operațiuni mega-secrete”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel