Harry despre scandalul care l-a lovit în 2005: ”William și Kate mi-au cerut să mă îmbrac în nazist”

Autorul articolului: Elena Didilă |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto Twitter @TalkTV
Sursa foto Twitter @TalkTV

O nouă revelație șocantă se scurge din autobiografia lui Harry.

 

În cartea Spare, ducele de Sussex i-ar fi acuzat pe William și Kate Middleton că i-au cerut să se îmbrace ca nazist în timpul unei petreceri costumate din 2005, care a stârnit un scandal, potrivit Fanpage.

Scandalul uniformei naziste care l-a lovit pe Harry

Era 2005, când s-au scurs fotografii care îl înfățișau pe Prințul Harry la o petrecere costumată, la care a apărut purtând o tunică cu zvastica nazistă pe braț. A izbucnit o controversă amară care a provocat o profundă jenă familiei regale. Harry și-a cerut scuze, dar aproximativ 18 ani mai târziu, fiul lui Charles și Diana spune un alt adevăr. Nu ar fi fost singurul responsabil pentru acel scandal.

Adevărul lui Harry: William și Kate ar fi și ei de vină


Ducele de Sussex, în cartea Spare, ar pretinde că le-a cerut lui William și Kate o părere, pentru că era indecis să aleagă între două costumații, cea a unui pilot și cea a unui nazist:

”I-am sunat pe Willy și Kate, întrebându-i ce părere au. Mi-au spus să port uniforma nazistă. Când am ajuns acasă și am încercat-o în fața lor, amândoi au izbucnit în râs” a povestit Prințul Harry.

Un purtător de cuvânt a spus la acea vreme că Harry ”și-a cerut scuze pentru orice ofensă pe care a provocat-o. Își dă seama că a fost o alegere proastă a costumului.”

Harry a abordat incidentul în cel de-al treilea episod al noului serial, în timp ce a discutat despre părtinirea familiei regale.

”M-am așezat și am vorbit cu rabinul șef din Londra, ceea ce a avut un impact profund asupra mea. Am fost la Berlin și am vorbit cu un supraviețuitor al Holocaustului. Aș fi putut și să ignor acest episod și să fac aceleași greșeli mereu în viața mea, dar am învățat din asta”, a mai spus Harry.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel