Halsey confirmă diagnosticul de lupus și o "tulburare rară T-cell lymphoproliferative"

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Cântăreața Halsey a confirmat că suferă de lupus și o "tulburare rară T-cell lymphoproliferative". Artista a sugerat anterior un diagnostic într-o postare pe rețelele de socializare la începutul acestei săptămâni, dar acum a confirmat boala.

„În 2022, am fost diagnosticată pentru prima dată cu Lupus SLE (lupus eritematos sistemic, denumirea mai tehnică pentru lupus) și apoi cu o tulburare rară T-cell lymphoproliferative,” a scris Halsey pe Instagram. „Ambele sunt în prezent gestionate sau în remisie; și ambele vor fi, probabil, parte din viața mea pentru totdeauna. După un început dificil, am reușit să controlez totul încetul cu încetul, cu ajutorul unor medici extraordinari. După 2 ani, mă simt mai bine și sunt mai recunoscătoare ca niciodată pentru că am muzica la care să mă întorc.”, scrie Music News.

Lupusul eritematos sistemic (SLE) este o boală autoimună cronică care poate provoca dureri și umflături la nivelul articulațiilor, erupții cutanate și oboseală.

Tulburările lymphoproliferative cauzează o producție necontrolată de limfocite, un tip de celule albe din sânge.

Nominalizată la premiile Grammy, în vârstă de 29 de ani, Halsey a declarat anterior că este „norocoasă să fie în viață” din cauza problemelor de sănătate continue.

Cântăreața piesei "Without Me", care tocmai a lansat single-ul "The End" de pe cel de-al cincilea album de studio, este mama unui băiețel de trei ani, Ender.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel