Gunna anunță noul album "One of Wun", lansarea fiind iminentă

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Captură de ecran GUNNA - BITTERSWEET
Foto: Captură de ecran GUNNA - BITTERSWEET

Pregătirile sunt aproape finalizate pentru lansarea celui mai nou album de studio al lui Gunna, intitulat "One of Wun".

Deși rapperul nu a dezvăluit data exactă a lansării, el a prezentat luni titlul albumului și coperta creată de artistul vizual Calvin Clausell Jr. Imaginea îl înfățișează pe Gunna cu fața ascunsă sub o grămadă de petale de flori albastre și albe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ❕WUNNA❕????????✝️ (@gunna)

Deși proiectul nu are încă o dată oficială de lansare, este posibil ca acesta să apară chiar înaintea începerii turneului Bittersweet pe care rapperul urmează să îl susțină alături de Flo Milli începând cu luna mai. "One of Wun" va fi primul album de lungă durată al lui Gunna de la "A Gift & A Curse" din 2023.

La începutul acestui an, Gunna a revenit cu single-urile "Bittersweet" și "Prada Dem" în colaborare cu Offset, fără a avea invitați pe albumul anterior. Odată cu anunțul albumului, Gunna a distribuit și un videoclip pentru piesa "Bittersweet". Regizat de Leff, videoclipul îl surprinde pe artist în prim-plan, scoțând în evidență ținuta sa din piele neagră și mișcările buzelor în timp ce interpretează.

Noul single, introspectiv, analizează relațiile interpersonale ale lui Gunna și activitățile din afara carierei artistice. Versuri precum "Fii atent cu alegerile tale pentru că nu le poți face de două ori/ Banii nu susțin atât de mult încât să facem sacrificii/ Viața e un roller coaster, cu suișuri și coborâșuri / Zilele mele au fost încețoșate, nu-mi pot scoate murdăria din ochi" dezvăluie reflecțiile rapperului.

La începutul lui 2024, Gunna a apărut alături de Skillibeng pe single-ul "Jump" lansat de Tyla.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel