Groază în Columbia: În timpul unei lupte cu tauri, o tribună s-a prăbușit, ucigând cel puțin patru oameni. Taurul a scăpat pe străzile orașului

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: flickr / Matt Straumann
Foto: flickr / Matt Straumann

O tribună s-a prăbușit, rănind aproximativ 500 de oameni. Cel puțin patru oameni au murit.

Cel puțin patru persoane și-au pierdut viața, iar zeci au fost rănite când o tribună s-a prăbușit în timpul unei lupte cu tauri în centrul Columbiei. 

În videoclip se observă că o tribună de lemn, supraglomerată, se prăbușește, în timp ce lupta cu tauri este încă în desfășurare pe un stadion din El Espinal, al doilea oraș ca importanță din departamentul Tolima, relatează BBC.

Manifestarea tradițională a „corraleja” implică includerea spectatorilor care intrau în arenă cu taurii și tocmai în momentele în care spectatorii din teren provocau taurii s-a produs o mare tragedie.

Președintele proaspăt ales Gustavo Petro a cerut oficialilor locali să interzică astfel de evenimente.

Fac apel la primar să nu permită continuarea evenimentelor în care mor oameni sau animale. Nu este prima dată când are loc un astfel de accident”, a spus el.

Printre cei uciși în tribune s-au numărat două femei, un bărbat și un copil, a declarat guvernatorul Tolima Jose Ricardo Orozco , iar cel puțin 30 de persoane au fost grav rănite. Se teme că numărul morților ar putea fi mai mare.

După accident, un taur a scăpat de pe stadion, ceea ce a provocat o panică suplimentară în oraș.

Consilierul local Iván Ferney Rojas a spus că spitalul și ambulanța orașului nu au suficientă capacitate pentru atât de mulți răniți, a informat El Tiempo.

”Mulți oameni nu au primit încă îngrijiri medicale. Facem apel la spitalele vecine să vină în ajutor”, a spus Rojas.

Evenimente de tauri au fost organizate ca parte a festivităților de la festivalul popular San Pedro.

Guvernatorul Orozco a spus că autoritățile regionale vor lua măsuri pentru a interzice „corralejas”, despre care el spune că sunt periculoase și crude pentru animale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel