Cel mai tare Super Bowl din istorie? Mogulii hip-hopului au făcut spectacol la pauză. Au concertat Snoop Dog, Dr. Dre sau 50 Cent / VIDEO

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: NFL, facebook
Foto: NFL, facebook

Pauza meciului de fotbal american a fost cel puțin la fel de interesantă ca și meciul în sine.

Eminem, Dr. Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar sau 50 Cent, sunt doar câteva dintre vedetele care au zguduit scena de pe stadionul SoFi din Inglewood, din California, la pauza finalei dintre Los Angeles Rams și Cincinnati Bengals. Acestora li s-a alăturat și regina Hip-Hop-ului Soul, Mary J. Blige.

Totuși, dacă a existat un cap de afiș, acesta a fost mogulul hip-hop-ului Dr. Dre, rapperul în vârstă de 56 de ani fiind piesa cea mai grea a spectacolului.

Evenimentul a fost unul dintre cele mai așteptate și vizionate show uri din ultima perioadă.

Deschiderea s-a făcut, evident, cu piesa „The Next Episode”, cântată împreună cu Snoop Doog.

A fost ca o reuniune de familie, notează publicația Nypost, Dre și Snoop fiind, fără îndoială, inima acestui spectacol chiar și pe hitul numărul 1, „California Love”, cu Snoop înlocuindu-l pe regretatul Tupac Shakur.

Dre și Snoop își vor uni forțele din nou în „Still DRE” mai târziu în spectacol, dar până atunci au intrat în scenă și alți titani hip-hop din anii '90 și 2000, precum 50 Cent sau Eminem.

Cu atât de mulți artiști pe metru pătrat, a fost greu pentru cineva să iasă în evidență, dar Lamar a reușit asta.

Atmosfera a expoldat când Eminem, îmbrăcat într-un hanorac negru, a intrat pe hitul său numărul 1, câștigător de Oscar, „Lose Yourself”. A fost aproape melodia perfectă pentru marea finală.

Oaspetele surpriză al serii a fost 50 Cent care a intrat pe melodia produsă de același Dre, „In Da Club”.

Concertul de la pauza meciului a fost lăudat de fani pe rețelele de socializare, dar și deunele dintre cele mai mari vedete prezente pe SoFi Stadium, precum LeBron James, care s-a lăsat prins de atmosfera electrizantă de pe stadion și a început să danseze.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel