Gravidă, rănită într-un accident la Colanu, Dâmbovița

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Două accidente grave au avut loc în această seară pe drumurile din România. 

O gravidă a fost rănită, miercuri seara, într-un accident ce a avut loc în localitatea Colanu, informează ISU Dâmboviţa, scrie Agerpres. 

"Din primele informaţii, sunt implicate două autovehicule, iar o persoană este rănită uşor, neîncarcerată. Acţionează Detaşamentul Târgovişte cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La locul evenimentului echipajul de paramedici a preluat o femeie însărcinată şi a transportat-o la UPU Târgovişte", precizează ISU Dâmboviţa.

Pompierii au curăţat partea carosabilă de resturile provenite din impactul celor două autoturisme, pentru siguranţa participanţilor la trafic.

Bărbat în stare gravă după ce a fost accidentat de un autobuz al societăţii de transport local din Vaslui

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui după ce a fost lovit de un autobuz al societăţii de transport public din municipiu.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, bărbatul a fost găsit în stare de inconştienţă de echipajul de Terapie Intensivă Mobilă solicitat să intervină la locul producerii accidentului.

"Conducătorul autobuzului, un bărbat de 54 de ani din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima în vârstă de 45 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Manoliu.

Conform poliţiştilor rutieri, bărbatul s-ar fi angajat în traversarea străzii şi nu a fost observat de şoferul autobuzului, dar este luată în calcul şi varianta în care victima s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut în faţa mijlocului de transport.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel