Grasu XXL a înjurat la microfon și a stropit cu apă un fan, prezent la concert. Rapperul, acuzat că promovează jocurile de noroc

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Grasu XXL, reacție nervoasă la adresa unui fan.

Raperul Grasu XXL și-a ieșit din minți după ce un spectator la concertul său i-a adus aminte despre promovarea unei case de pariuri, în care Grasu XXL joacă rolul principal.

Grasu XXL l-a stropit cu apă pe fan, a început să-l înjure și i-a îndemnat pe agenții de securitate să-l evacueze din incintă.

În urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare, polițiștii au deschis o anchetă.

Polițiștii fac cercetări după ce în spațiul public au apărut imagini de la un concert desfășurat în București în timpul căruia unul dintre cântăreți a intrat în conflict cu un spectator.

Surse apropate anchetei spun că în conflict a fost implicat cântărețul Grasu XXL. Polițiștii anunță că au văzut imaginile și s-au sesizat din oficiu.

În acest caz, se fac cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice,

„Având în vedere apariția unor imagini video pe rețelele de socializare, cu privire la faptul că un artist, în timpul unui concert care a avut loc în Sectorul 5, ar fi amenințat un bărbat, Serviciul Informare și Relații Publice al Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În data de 29 iunie a.c., în urma apariției unor imagini video, pe rețelele de socializare, în care un artist ar fi amenințat un bărbat, în timpul unui concert, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 17 Poliție au demarat cercetări, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5”, au anunțat polițiștii.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel