Giulia Anghelescu, probleme cu articulațiile, după infectarea cu COVID: „Mă dor toate cele”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 26 ian 2022, 14:19 | Categorie: Lifestyle
Giulia Anghelescu, foto Instagram
Giulia Anghelescu, foto Instagram

Giulia Anghelescu spune că se confruntă cu dureri de articulații după infectarea cu Covid. 

Chiar la începutul anului, Giulia Anghelescu a fost testată pozitiv COVID. Vedeta și soțul ei aveau bagajele făcute pentru a pleca în vacanță în Austria, la schi, însă planurile lor au fost date peste cap. Amandoi infectați cu COVID, și-au petrecut concediul acasă, în carantină. După perioada izolării și după ce s-a vindecat de Covid, artista spune că a rămas cu unele sechele post-covid, printre care și durerile de articulații. 


Am crezut că sunt vreo deosebită sau că m-au apucat bătrânețele, așa cum mi-a zis soțul și d-asta mă dor toate cele, dar nu, așa este după Covid la unele persoane. Nu pot decât să ma bucur, sper măcar să se mă mai lase până plecăm în vacanță că eu așa nu pot să schiez. O să treacă și astea, a mărturisit Giulia Anghelescu pe rețelele de socializare.


 „Schiori” în carantină

În urmă cu două săptămâni, imediat ce le-a dat vestea fanilor că a ratat vacanța și că este pozitiv Covid, în spirit de glumă, artista a îmbrăcat echipament de schi și s-a pozat lângă brad, acasă, explicând că așa va arăta concediul ei pentru următoarele 14 zile. 


,,Vă salut din vacanțăăăăăă! Echipată sunt, jagertee am în cană și totuși lipsește ceva! Nu e chiar vacanța care trebuia să înceapă astăzi în Austria dar atâta timp cât ne simțim bine e ok și varianta asta! P.S. Sper să nu ne certăm prea tare în următoarele 14 zile în casă!!! Vă pupam! Stay safe!”, a scris Giulia pe Instagram, în dreptul fotografiei în care este îmbrăcată cu echipamentul de sporturi de iarnă. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite