Giulia a dezvăluit MOTIVUL pentru care nu a pozat nud în Playboy: Nu îmi era RUȘINE să pozez nud. Culmea e că am apărut în Playboy

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa foto: Giulia, Instagram
Sursa foto: Giulia, Instagram

Giulia a vorbit despre copilărie și despre oferta pe care a primit-o de la cea mai cunoscută revistă de adulți, de pe vremea aceea.

Giulia a vorbit despre perioada copilăriei ei, care a fost una plină de momente fericite și firească, ca a oricărui alt copil. Vedeta spune că nu regretă nimic din acea perioadă și s-a bucurat de orice clipă trăită. 

„Nu regret absolut nimic din copilăria mea. Prețuiesc prea mult amintirile cu mine pe scenă. Atât cât am putut am fost și un adolescent normal. Am fost la Balul Bobocilor, dar am și cântat. Nu am participat, am și chiulit când s-a putut. Și toate acestea pentru că indiferent de situație, știam că trebuie să învăț ca să arăt că e important și aspectul acesta pentru mine”, a declarat Giulia Anghelescu în exclusivitate pentru EGO.ro.

Pentru ce meserie s-a pregătit Giulia

Cântăreața a dezvăluit și ce ar fi făcut, dacă nu ar fi existat muzica și televiziunea în viața ei. Mai mult, ea consideră că facultatea pe care a urmat-o a ajutat-o să depășească momentele grele și obstacolele din viața de zi cu zi.

„Când am hotărât să dau la Psihologie a fost în liceu. Atunci am simțit că dacă vreodată ar fi să las muzica pe plan secund, meseria de psihoterapeut mi-ar plăcea cel mai mult. Cu siguranță, faptul că am terminat această facultate m-a ajutat de fiecare dată când am avut perioade nu tocmai fericite în viață. Așa am reușit să gestionez situațiile cât mai obiectiv.”, a adăugat Giulia.

De ce a refuzat Giulia să pozeze nud, în Playboy

Vedeta a mai povestit și despre ofertele pe care le-a primit, după ce a împlinit vârsta de 18 ani. Cea mai cunoscută revistă de adulți, de atunci, a vrut ca artista să apară pe copertă, însă Giulia a refuzat oferta.

„Culmea e că am apărut în Playboy, dar într-un material în care eram îmbrăcată. Și cu un interviu chiar serios. Nu îmi era rușine să pozez nud, doar că am considerat că nu mă reprezintă la momentul acela. Acum doi ani am făcut o ședință foto pentru mine foarte artsy și foarte dezbrăcată pentru că am considerat că e cel mai potrivit moment. Eram o femeie de 35 de ani, care se simțea bine în pielea ei din toate punctele de vedere”, a mai povestit Giulia.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel