Gina Pistol, probleme MARI de sănătate. Vedeta are dureri îngrozitoare: „Ce să fac, ce să iau”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Gina Pistol, sursa foto Instagram
Gina Pistol, sursa foto Instagram

Gina Pistol se confruntă cu probleme de sănătate și are dureri foarte mari. Vedeta le-a cerut ajutorul fanilor. 

Gina Pistol este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Chiar dacă se bucură în fiecare zi de familia ei frumoasă, vedeta are și probleme care îi dau mari bătăi de cap. Gina Pistol le-a mărturisit fanilor de pe Instagram că are mari probleme de sănătate și dureri îngrozitoare. 


Gina Pistol are un stil de viață sănătos, iar în ultima perioadă s-a apucat de spor și de dietă pentru a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Doar că nu reușește să se țină de programul de antrenamente deoarece are dureri mari de genunchi și glezne. Prezentatoarea TV le-a cerut ajutorul fanilor de pe Instagram. 


„De o săptămână mă dor foarte tare genunchii… de vreo două zile și gleznele. Ce să fac, ce să iau?”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Gina Pistol s-a apucat de dietă pentru a scăpa de kilogramele în plus 


Gina Pistol a dezvăluit că înainte sarcină avea 53 de kilograme, iar în ultima lună cântărea 80 de kilograme. Gina Pistol are în prezent  65 de kilograme, dar își dorește să slăbească deoarece spune că nu este mulțumită de felul cum arată.


„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram., în urmă cu o săptămână. 

Acum, vedeta a revenit cu detalii despre procesul de slăbire și spune că eforturile ei au început să dea roade. Ea a reușit să scape de 2 kilograme din prima săptămână. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel