Gigi Becali vrea să recupereze brandul ”STEAUA” de la Armată. Face asta pentru suporteri

Autorul articolului: Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Patronul Gigi Becali a făcut câteva declarații pentru BBC, în care a explicat că va încerca să cumpere brandul Steaua.

În declarațiile acordate celor de la BBC, Gigi Becali a spus că vrea să recupereze marca ”Steaua”. Latifundiarul din Pipera spune că deși îi plac mai mult noua siglă și noul nume, vrea brandul înapoi pentru fani. 

”Am vrut doar să râd de ei. Echipa Armatei nu are niciun viitor. Trebuie să-și schimbe forma de organizare și nu o pot face.

Acea echipă cheltuie banii statului degeaba. Nu pot să joace fotbal profesionist. Vom câștiga proces după proces.

Sincer, îmi plac mai mult nouă sigla și noul nume, dar contează pentru fani să le recuperăm și cred că tribunalul ne va da dreptate în cele din urmă. Sunt optimist că numele se va întoarce la mine”, a declarat Gigi Becali pentru jurnaliștii de la BBC, scrie romaniatv.net

Instanța a dat o decizie definitivă cu privire la dreptul de folosinţă a mărcii Steaua, dar războiul continuă în justiţie între FCSB şi Armata României, Gigi Becali judecându-se pe un prejudiciu estimat la 37 de milioane de euro.

 

Gigi Becali, sancţionat financiar cu 10.000 de lei

Finanţatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal cu avertisment şi o penalitate financiară în valoare de 10.000 de lei pentru declaraţii jignitoare, calomnioase care afectează imaginea fotbalului, scrie Agerpres. 

Citește și: Simona Halep își face jocul! În turul al treilea la Australian Open

"Reclamant - FRF, Pârât - Becali George (SC FC FCSB SA) - Admite cererea formulată de reclamanta Federaţia Română de Fotbal, prin Secretar General împotriva pârâtului Becali George. În temeiul art. 52.5 cu aplicarea art. 12, 14 Bis şi 15 din RD, pârâtul Becali George se sancţionează cu avertisment şi penalitate sportivă de 10.000 lei", se arată în soluţia comisiei publicată, joi, pe site-ul oficial al FRF.

Pentru Becali, aceasta este a treia sancţiune primită în ultimele două luni. La 15 iulie, finanţatorul clubului de fotbal FCSB a fost sancţionat de Comisia de Disciplină şi Etică a FRF cu suma totală de 30.000 de lei pentru jigniri la adresa arbitrilor în două dosare deschise de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA).

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel