Ghicitorul a prezis eliberarea Crimeei, dar a avertizat asupra unei amenințări serioase

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Parapsihologul Roman Șeptitsky prezice eliberarea tuturor teritoriilor Ucrainei de invadatorii ruși, într-o predicție făcută pe canalul YouTube.

„Harta purificării, această hartă arată eliberarea fără echivoc a tuturor teritoriilor de sub ocupația rusă, inclusiv a teritoriului Crimeei”, a menționat tarologul.

Potrivit acestuia, ceea ce se întâmplă acum în Crimeea va schimba fundamental situația în ansamblu: „Punctul de cotitură a avut deja loc”.

Totodată, astrologul a avertizat că „diavolul nu renunță” și intenționează să se răzbune pentru fiecare înfrângere, așa că amenințarea cu noi atacuri din Rusia rămâne ridicată.

"Inamicul va efectua, desigur, atacuri și provocări. Răzbunare pentru fiecare pierdere, orice parte a Ucrainei este amenințată", a spus Șeptitsky.

El a adăugat că inamicul nu va reuși până la urmă: „Oricât de puternic ar fi răul, binele va învinge întotdeauna”.

Șeptitsky a mai prezis că rușii nu vor putea organiza un referendum la Herson.

„În ceea ce privește „referendumul”, nu îl simt. Chiar dacă țin un referendum fals și spun ceva, asta nu va opri eliberarea teritoriilor, operațiunile speciale ascunse, înfrângerea inamicului și continuarea eliberării.”  – a spus tarologul, adăugând că totul decurge conform planului.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel