Gérard Depardieu, o nouă plângere pentru agresiune sexuală

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa Foto: Facebook Gérard Depardieu
Sursa Foto: Facebook Gérard Depardieu

Femeia care a făcut reclamația spune că totul s-a întâmplat "în timpul filmărilor la pelicula 'Le magicien et les siamois', în regia lui Jean-Pierre Mocky", conform ziarului local Le Courrier de l'Ouest ce i-a luat un interviu.

"Agresiune sexuală asupra unei persoane vulnerabile de către o persoană care abuzează de autoritatea funcţiei sale", spune plângerea ce a fost depusă la 9 ianuarie 2024 la un comisariat din Paris.

Potrivit documentului, faptele enunțate datează din martie 2014.

Femeia care a făcut reclamația, având 24 de ani la acea vreme, spune că totul s-a întâmplat "în timpul filmărilor la pelicula 'Le magicien et les siamois', în regia lui Jean-Pierre Mocky", conform ziarului local Le Courrier de l'Ouest ce i-a luat un interviu.

Aceasta a relatat, sub portecția anonimatului, despre "palmele lui pe tot corpul (ei)" şi despre "cuvintele indecente" rostite de actor pe platoul de filmare.

Gérard Depardieu a fost inculpat și în decembrie 2020 pentru viol şi agresiune sexuală

Gérard Depardieu a fost inculpat și în decembrie 2020 pentru viol şi agresiune sexuală. Acuzațiile vin în contextul în care actriţa Charlotte Arnould a denunţat la sfârşitul lui august 2018 două violuri la domiciliul din Paris al actorului.

Apoi, actrița Hélene Darras a susținut că Depardieu a agresat-o sexual în timpul unor filmări în 2007, dar plângerea a fost clasată la sfârşitul lunii decembrie din cauza prescrierii faptelor.

Jurnalista şi scriitoarea spaniolă Ruth Baza a depus, în decembrie 2023, de asemenea, plângere în care l-a acuzat de viol pe Gérard Depardieu. Faptele la care face referire s-ar fi întâmplat în 1995 la Paris.

La începutul lunii octombrie, actorul a negat acuzaţiile deja aduse împotriva sa, insistând că nu este "nici violator, nici prădător", într-o scrisoare deschisă publicată în Le Figaro, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel