Georgiana Lobonț și soțul ei divorțează, după 7 ani de căsnicie: „Unul merge în sus, altul în jos”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social

Georgiana Lobonț și soțul ei au deci să meargă pe drumuri separate.

Georgiana Lobonț și soțul ei, Rares Ciciovan, au decis să pună punct relației de iubire, lucru care a venit ca un trăsnet peste toți cei care o îndrăgesc pe artistă. Vedeta a fost plecată chiar de curând într-o vacanță exotică alături de partenerul ei de viață, iar aceștia păreau mai fericiți ca niciodată. Totuși, se pare că cei șapte ani de mariaj, dar și cei doi copii pe care îi au împreună, nu i-au făcut să se răzgândească cu privire la această decizie. Bărbatul a fost cel care a confirmat vestea.

”Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu”, a spus soțul Georgianei Lobonț, potrivit spynews.

„Una e să pară, alta e să fie”

Mai mult, bărbatul spune că nu tot ce pare a fi roz, chiar este. Acesta dă de înțeles faptul că problemele în cuplu au început să apară de mult timp, însă aceștia nu au lăsat ca acestea să fie vizibile. 

”Și la mine par foarte afaceri foarte bune, una e să pară, alta e să fie. Nu știu, să o sunați și pe ea, să vă răspundă, nu știu. Ea nu are ce să zică ea urât rău despre mine, că ce? (...) Am făcut doi copii, sunt frumoși, deștepți, seamănă cu mine, ce să zică”, a mai zis Rareș Ciciovan.

Soțul Georgianei Lobomț nu crede că se vor împăca

De asemenea, acesta nu crede că între cei doi va mai fi vreo posibilitate de împăcare. Acesta consideră că el și solista au viziuni total diferite, lucru care dă de înțeles faptul că tot el ar fi fost și cel care ar fi luat această decizie. 

”Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență”, a mai spus soțul Georgianei Lobonț.

Ce spunea artista, cu privire la povestea lor de dragoste

Faptul că nimeni nu s-ar fi așteptat la această veste neașteptată nu este de mirare. Artista povestea recent cum a început povestea de dragoste dintre cei doi, poveste pe care o asemăna cu cele văzute doar în basme. 

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când entuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood. Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau”, povestea Georgiana Lobonț în urmă cu ceva timp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel