George Strait, "regele muzicii country", stabilește un nou record de audiență la concerte

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

George Strait, cunoscut ca "regele muzicii country", a devenit acum și "regele concertelor". Strait a stabilit un nou record pentru cel mai mare spectacol cu bilete vândute din Statele Unite când a urcat pe scena de la Kyle Field, Texas A&M, din College Station, sâmbătă.

Interpretul hitului "Amarillo By Morning" a cântat în fața unei mulțimi de 110.905 fani în sudul Texasului, doborând un record de audiență stabilit de Grateful Dead acum aproape 50 de ani. În 1977, 107.019 fani s-au înghesuit în Raceway Park din New Jersey pentru a vedea spectacolul trupei Dead. Strait a depășit acel număr cu aproape 4.000 de bilete vândute, conform Billboard.

„Avem câțiva fani Aggie acolo? Oh, da! Mi-e rușine să spun asta, dar este pentru prima dată când sunt la Kyle Field... la naiba,” le-a spus Strait mulțimii. „Doar invitați-mă înapoi, voi veni!”

Înainte de spectacol, el a trimis un mesaj pe X (fostul Twitter) și și-a încurajat fanii să ajungă devreme și să se hidrateze, deoarece îi aștepta un spectacol de neuitat.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a fost în mulțime pentru a-l vedea pe Strait debutând două noi melodii, "MIA in MIA" și "The Little Things", de pe viitorul său album, "Cowboys and Dreamers". 

„Concert incredibil al Regelui, George Strait,” a scris Abbott pe X. „Cel mai mare full house pentru un concert în America. Vreodată.”

Senatorul Ted Cruz a scris: „Am dus-o pe fiica mea Caroline să-l vedem pe @GeorgeStrait la Kyle Field @TAMU în această seară. Distracție grozavă. Concert spectaculos.”

Parker McCollum și Catie Offerman s-au alăturat și ei regelui pe scena de la Kyle Field ca invitați speciali.

Strait nu este străin de stabilirea și doborârea recordurilor. Are cele mai multe single-uri numărul 1 din orice gen muzical și este singurul artist care a avut un hit în top 10 în fiecare an timp de 30 de ani. În plus, Strait a obținut cele mai multe albume numărul 1 din istoria muzicii country, incluzând 20 din cele 60 de hituri numărul 1.

Recordurile sale nu se opresc aici. A vândut peste 120 de milioane de discuri în întreaga lume, câștigând statutul de unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel