George Strait, "regele muzicii country", stabilește un nou record de audiență la concerte

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

George Strait, cunoscut ca "regele muzicii country", a devenit acum și "regele concertelor". Strait a stabilit un nou record pentru cel mai mare spectacol cu bilete vândute din Statele Unite când a urcat pe scena de la Kyle Field, Texas A&M, din College Station, sâmbătă.

Interpretul hitului "Amarillo By Morning" a cântat în fața unei mulțimi de 110.905 fani în sudul Texasului, doborând un record de audiență stabilit de Grateful Dead acum aproape 50 de ani. În 1977, 107.019 fani s-au înghesuit în Raceway Park din New Jersey pentru a vedea spectacolul trupei Dead. Strait a depășit acel număr cu aproape 4.000 de bilete vândute, conform Billboard.

„Avem câțiva fani Aggie acolo? Oh, da! Mi-e rușine să spun asta, dar este pentru prima dată când sunt la Kyle Field... la naiba,” le-a spus Strait mulțimii. „Doar invitați-mă înapoi, voi veni!”

Înainte de spectacol, el a trimis un mesaj pe X (fostul Twitter) și și-a încurajat fanii să ajungă devreme și să se hidrateze, deoarece îi aștepta un spectacol de neuitat.

Guvernatorul Texasului, Greg Abbott, a fost în mulțime pentru a-l vedea pe Strait debutând două noi melodii, "MIA in MIA" și "The Little Things", de pe viitorul său album, "Cowboys and Dreamers". 

„Concert incredibil al Regelui, George Strait,” a scris Abbott pe X. „Cel mai mare full house pentru un concert în America. Vreodată.”

Senatorul Ted Cruz a scris: „Am dus-o pe fiica mea Caroline să-l vedem pe @GeorgeStrait la Kyle Field @TAMU în această seară. Distracție grozavă. Concert spectaculos.”

Parker McCollum și Catie Offerman s-au alăturat și ei regelui pe scena de la Kyle Field ca invitați speciali.

Strait nu este străin de stabilirea și doborârea recordurilor. Are cele mai multe single-uri numărul 1 din orice gen muzical și este singurul artist care a avut un hit în top 10 în fiecare an timp de 30 de ani. În plus, Strait a obținut cele mai multe albume numărul 1 din istoria muzicii country, incluzând 20 din cele 60 de hituri numărul 1.

Recordurile sale nu se opresc aici. A vândut peste 120 de milioane de discuri în întreaga lume, câștigând statutul de unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel