George Mihăiță, „bunicul” artistic a lui theo Rose: „Ea s-a născut cu talentul acesta”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
George Mihăiță, captură video Youtube/ Spectacola
George Mihăiță, captură video Youtube/ Spectacola

George Mihăiță a dezvăluit ce relație are cu Theo Rose. 

Serialul „Clanul” este una dintre cele mai așteptate producții cinematografice, care va debuta în această toamnă la Pro TV cu cel de-al treilea sezon. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să afle ce se întâmplă în continuare cu personajele principale și cum evoluează întreaga acțiune, care s-a terminat extrem de neașteptat, în cel de-al doilea sezon. George Mihăiță, unul dintre cei mai consacrați actori din România, dar și cel care interpretează unul dintre personajele principale a dezvăluit care este motivul pentru care Clanul se bucură de un astfel de succes culminant.

„Toți actorii mi-au stârnit admirația, pentru că au fost bine aleși și bravo echipei care s-a ocupat de asta. Când pleci la drum, atunci trebuie să fii sigur de cei cu care pleci. Serialul are succes, pentru că este omul potrivit, la locul potrivit.”, a declarat George Mihăiță, pentru Spectacola.

„Lui Theo Rose nu am ce sfat să-i dau”

Theo Rose este fiica actorului în film, însă, spre surprinderea tuturor, cei doi nu au legat o conexiune doar pe micile ecrane, ci și în viața reală, acolo unde actorul se consideră „bunicul” vedetei. Mai mult, George Mihăiță spune că nu are ce fel de sfaturi să-i ofere artistei, care își face treaba impecabil. Chiar dacă Theo Rose se află la prima sa experiență de acest gen, George Mihăiță spune că aceasta este extrem de talentată, astfel încât cariera sa nu se va încheia, cu siguranță, aici.

„Lui Theo Rose nu am ce sfat să-i dau, este vorba aceea, te naști cu talent. Te mai cizelezi, este adevărat, dar ea s-a născut cu talentul acesta, are carismă, dozează ca un actor profesionist, e „hoață”, fură de la toți, dar vine și pregătită de acasă. Eu o văd că are și reacții de ascultare, care de mult ori sunt mai importante decât o replică. Ea știe să asculte, știe să aibă reacții, prinde imediat, bravo ei. Nu o îndrum (n.r. să continue cu actoria), pentru că va continua oricum, pentru că are succes. Eu sunt bunicul artistic al ei. I-am mai transmis, dar îi mai transmit o dată lui Sasha să crească mare și să devină actor, dacă îi place.”, ne-a mai spus îndrăgitul actor.

Theo Rose, cu Sasha la filmări

Tot el este și cel care a dezvăluit faptul că vedeta a fost și cu micuțul ei pe platourile de filmare, acolo unde întreaga echipă de producție îl îndrăgește. Clanul este o familie, înainte de toate, spune George Mihăiță, care mărturisește că a dus dorul întregii echipe, pe perioada de vacanță.

„L-a adus pe platou (n.r pe Sasha), e o bucurie. Noi sunt o familie acolo și ne ducem dorul. Nu numai noi, actorii, ci și compartimentele celelalte, mi-au zis de la machiaj, că mi-au dus dorul. Când îmi spun de la costume „V-a fost dor de noi?”, cum să nu-ți fie dor de oameni cu care până acum am stat aproape 100 de zile.”, a continuat el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel