George Burcea, dezvăluiri despre Andreea Bălan: Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
George Burcea, dezvăluiri despre Andreea Bălan: Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale
George Burcea, dezvăluiri despre Andreea Bălan: Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale

De-a lungul anilor, George Burcea și Andreea Bălan se confruntă cu un scandal de amploare care pare să nu se mai încheie. Aceștia se confruntă acum cu un nou episod tulburător, în care Andreea Bălan a reacționat în urma obținerii de către actor a unei ordonanțe prezidențiale. George Burcea acum își răspunde acuzațiilor pe care le consideră nefondate.

În urma intentării unei ordonanțe președințiale, George Burcea a obținut un verdict favorabil într-un timp record de sub 30 de zile. Sentința pronunțată de magistrați impune cântăreței obligația de a răspunde la telefonul fostului soț de cel puțin trei ori pe săptămână. Aceste informații au stârnit o reacție vehementă din partea artistei, care a criticat dur fostul ei soț. Ea susține că George Burcea nu a respectat programul de vizită stabilit, referindu-se la cele două weekend-uri în care ar fi trebuit ca fetițele să petreacă timp cu el, și că acesta nu ar fi achitat pensia alimentară pentru fete de patru luni.

George Burcea a răspuns cu explicații la acuzele și jignirile care i-au fost aduse, încercând să-și prezinte propria perspectivă asupra fiecărui subiect în parte. În primul rând, actorul a explicat motivul pentru care a fost nevoit să apeleze la o ordonanță președințială.

„Of, Doamne! Chiar nu mai pot… Sunt 3 ani și jumătate de când acest coșmar nu se mai termină.

Nu am declarat nimic presei, toate informațiile legate de orice proces din România există pe un portal la care jurnaliștii au acces și de unde obțin informații. La nici 3 ore după ce în Cancan a apărut un articol care vorbea despre faptul că am obținut ordonanță președințială pentru a-mi exercita dreptul de a vorbi la telefon cu fetele mele, mama copiilor a ieșit în presă cu cele mai veninoase și neadevărate declarații. Cât mai poate continua așa? Până unde o să se ajungă? Cât de traumatizați vor fi copiii noștri când vor afla despre tot acest război?

Am cerut ordonanță președințială pentru că nu puteam lua sub nicio formă legătura cu fetițele mele pe perioada în care eu am fost plecat în State. Mama lor mi-a spus că se bucură tare mult că plec și speră să rămân acolo pentru că fetițele sunt mici și speră ca ele să uite de tot de mine. Ce mamă își dorește așa o soartă pentru fiicele sale? De ce copiii aceștia să nu aibă dreptul la tată în viața lor?

Spune că am stat 4 luni în America și de când am venit nu am vrut să respect programul și să le văd. Am stat aproximativ 3 luni în New York, am venit acasă pentru o lună și am petrecut aproape tot timpul cu fetele, apoi am plecat pentru alte 3 luni în Los Angeles”, a scris George Burcea pe pagina sa de Facebook.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel